Home Greek News Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Σκοπός μας είναι ο «μήνας του μέλιτος» να γίνει τετραετία

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Σκοπός μας είναι ο «μήνας του μέλιτος» να γίνει τετραετία

by _
0 comment 107 views

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Σκοπός μας είναι ο «μήνας του μέλιτος» να γίνει τετραετία

Γρηγόρης Τζιοβάρας

Αποφασισμένος να κλείσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, απευθύνοντας κάλεσμα συναίνεσης στα κόμματα της αντιπολίτευσης -Δεσμεύτηκε ότι θα εφαρμόσει το πρόγραμμα του γιαμειώσεις φόρων και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα ενισχύουν τα εισοδήματα όλων των Ελλήνων -Ποια μηνύματα έστειλε σε Άγκυρα, Σκόπια και Τίρανα

Συναινετικός, προσγειωμένος στην πραγματικότητα και ταυτόχρονα αισιόδοξος για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στη χώρα εμφανίστηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαι αρκετά έμπειρος στην πολιτική για να ξέρω ότι οι κυβερνήσεις έχουν συχνά ένα μήνα του μέλιτος», ήταν η απάντηση που έδωσε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή για τις δημοσκοπήσεις οι οποίες δείχνουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του κυριαρχούν στο πολιτικό σκηνικό.

«Ο σκοπός μας είναι ο μήνας να γίνει τετραετία του μέλιτος, να είμαστε μία εξαίρεση από τον κανόνα», επεσήμανε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας την πεποίθησή του ότι «δεν θα βρείτε πολλές κυβερνήσεις που να ξεκίνησαν τόσο καλά προετοιμασμένες και να παρήγαγαν έργο τόσο γρήγορα».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr