Home Greek News “Δεν είναι φίλος μου ο Μαρινάκης”

“Δεν είναι φίλος μου ο Μαρινάκης”

by _
0 comment 112 views

“Δεν είναι φίλος μου ο Μαρινάκης”

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019, 16:11


Έπρεπε να φθάσουμε στην προτελευταία ερώτηση από τις 49 που υποβλήθηκαν συνολικά για να τεθεί το ζήτημα των σχέσεων του πρωθυπουργού με τον εφοπλιστή-εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είχε προηγηθεί έντονη κινητικότητα στο διαδίκτυο από το βράδυ του Σαββάτου περί ιδιαίτερης συνάντησης του Κ. Μητσοτάκη με τον εφοπλιστή στη Θεσσαλονίκη. Ο πρωθυπουργός εξήγησε πως εισερχόμενος στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη χαιρέτησε μεταξύ των άλλων και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενέργεια την οποία επανέλαβε με άλλους 100 περίπου παράγοντες που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε πως αν ήταν να απαντά σε κάθε fake news του διαδικτύου τότε δεν θα είχε χρόνο να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο και επισήμανε: «έχω πολύ περισσότερα και παραγωγικότερα πράγματα να ασχοληθώ». Με αυτόν τον τρόπο ο πρωθυπουργός κράτησε με τρόπο αυστηρό και πολύ συγκροτημένο αποστάσεις από τον εφοπλιστή με τον οποίο, όπως είναι γνωστό, η ευρύτερη οικογένεια  Μητσοτάκη διατηρεί φιλικές σχέσεις από το παρελθόν.

Δείτε την ερώτηση που υπεβλήθη στον πρωθυπουργό και την απάντηση του Κ. Μητσοτάκη

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.zougla.gr/politiki/article/den-ine-filos-mou-o-marinakis

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr