Home Greek News Αλγερινοί επιτέθηκαν σε αναρχικούς – Άγρια συμπλοκή (vid) γελάνε και οι πέτρες!

Αλγερινοί επιτέθηκαν σε αναρχικούς – Άγρια συμπλοκή (vid) γελάνε και οι πέτρες!

by _
0 comment 131 views


Άγρια συμπλοκή μεταξύ Αλγερινών και αντιεξουσιαστών σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής πλησίον του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thestival, ομάδα Αλγερινών άρχισε να πετροβολεί αντιεξουσιαστές, οι οποίοι βρίσκονταν εντός της πλατείας Χημείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της συμπλοκής είναι η διαφωνία των αντιεξουσιαστών με τη δράση των Αλγερινών, οι οποίοι διακινούν ναρκωτικά στο συγκεκριμένο σημείο.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι αντιεξουσιαστές, πήραν ρόπαλα και κράνη και επιτέθηκαν στους Αλγερινούς ρε τους “ρατσιστές”! η μονή λύση πάντως ειναι να σφαχτούν μεταξύ τους εισαγόμενοι με τα αδέλφια τους από την πρώτη εισβολή στην Ευρώπη που βγάζουν μάτι οτι δεν ανήκουν σε ευρωπαϊκό γένος τοσο φυλετικά όσο και όλη η συμπεριφορά τους ακόμα και στο Internet, και τους θεωρούν για Έλληνες αυτούς ως απόγονους αρχαίων γιατί γεννήθηκαν Ελλάδα(!)αν ειναι δυνατόν, η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας και δείγμα σε τι matrix ζουν οι μάζες ούτε τα αυτονόητα δεν βλέπουν!

Δείτε βίντεο από τη συμπλοκή

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr