ΤΕΛΟΣ στο άσυλο της ανομίας: Αστυνομικοί συνέλαβαν αλλοδαπούς μέσα στην ΑΣΟΕΕ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΕΛΟΣ στο άσυλο της ανομίας: Αστυνομικοί συνέλαβαν αλλοδαπούς μέσα στην ΑΣΟΕΕ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ανακουφισμένη ανασαίνει η ελληνική κοινωνία…

Κατά την διάρκεια επιχείρησης που έκανε η Αστυνομία νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ) κατασχέθηκαν περίπου δυόμισι χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Τα τσιγάρα κατείχαν τρεις αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν.

Για πρώτη φορά η επιχείρηση έγινε στο προαύλιο του Πανεπιστημίου και όχι στο πεζοδρόμιο έξω από αυτό, όπου περιοριζόταν έως τώρα η Αστυνομία, με συνέπεια οι έμποροι των λαθραίων να μετακινούνται απλώς εντός του πανεπιστημιακού ασύλου μαζί με τα προϊόντα τους.

Με άλλα λόγια η Αστυνομία δεν παρακολουθεί πια με δεμένα τα χέρια.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2.457) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία διέθεταν προς πώληση.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, είχε προηγηθεί έρευνα στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε η δράση των συλληφθέντων αλλοδαπών στη συστηματική διακίνηση και εμπορία των λαθραίων τσιγάρων.

Οι παράνομοι θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία.

Η επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, με τη συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΦΩΤΟ eurokinissi

https://www.el.gr/ellada/police-news/telos-sto-asylo-tis-anomias-astynomik/?fbclid=IwAR3DibkXjN5_RNFYy5lMKQ8hxC2HG44nIFZtg7RMkx1kIVE6lLTQfjSXGjg