Home Greek News Πολίτες «πολιορκούν» στρατόπεδο στην Φθιώτιδα: «Βάζουν αλλοδαπούς δίπλα σε αγωγούς καυσίμων – Θα χυθεί αίμα» (φωτό)

Πολίτες «πολιορκούν» στρατόπεδο στην Φθιώτιδα: «Βάζουν αλλοδαπούς δίπλα σε αγωγούς καυσίμων – Θα χυθεί αίμα» (φωτό)

by _
0 comment 187 views

Πολίτες «πολιορκούν» στρατόπεδο στην Φθιώτιδα: «Βάζουν αλλοδαπούς δίπλα σε αγωγούς καυσίμων – Θα χυθεί αίμα» (φωτό)

Οργή κατοίκων: «Θα τινάξουν στον αέρα όλο το χωριό»


Πιο αναλυτικά, οι κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν μαζικά έξω από το στρατόπεδο «Παπαποστόλου». Δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, για να αποτρέψουν την εγκατάσταση αλλοδαπών.

«Εμείς δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε αντίθετοι στην φιλοξενία προσφύγων, αλλά όχι με τέτοιες αιφνιδιαστικές μεθόδους» σημειώνει η δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου που πριν δύο μέρες συγκάλεσε το δημοτικό συμβούλιο για να εξετάσει τη συγκεκριμένη κατάσταση.

«Εδώ δεν θα έρθουν. Θα μας τινάξουν στον αέρα, είναι τελειωμένη υπόθεση, αν έρθουν θα χυθεί αίμα” έλεγαν ορισμένοι από τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί.

Να σημειωθεί ότι το στρατόπεδο βρίσκεται μέσα στο χωριό.

Η περίφραξη του «ακουμπά» σε σπίτια, ενώ εντός του χώρου αλλά και στην πλαγιά πάνω από αυτόν, υπάρχουν αγωγοί καυσίμων.

«Ποιος σκέφτηκε να φτιάξει Hot Spot, πάνω σε μία ωρολογιακή βόμβα, που αν σκάσει θα γίνει παρανάλωμα όλη η περιοχή. Θα μας τινάξουν στον αέρα όλους;» αναρωτιούνται οι κάτοικοι που με δηλώσεις τους αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμη υγρά καύσιμα σε βαρέλια αλλά και στους υπόγειους αγωγούς που διασχίζουν το χωριό.

«Θα χυθεί αίμα» δηλώνουν χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για «πισώπλατο μαχαίρωμα» εκ μέρους της κεντρικής εξουσίας που αποφάσισε εν αγνοία της τοπικής κοινωνίας.

Οι αντιδράσεις προκλήθηκαν από την πληροφορία που θέλει να στήνεται στην περιοχή και δεύτερο hot spot, το οποίο θα φιλοξενήσει περίπου 350 αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό και μετά την επικοινωνία του με το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης στο στρατόπεδο «Γεώργιου Παπαποστόλου», που βρίσκεται δίπλα στα σπίτια, για να δημιουργηθεί ένα κέντρο προσωρινής φιλοξενίας, ώστε μέσα στον Σεπτέμβριο να φτάσουν στην Ανατολική Φθιώτιδα, οι αλλοδαποί.

Δείτε το βίντεο του lamianow.gr…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr