Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλειστος ο παράδρομος της Αθηνών – Λαμίας λόγω συγκέντρωσης μεταναστών

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλειστος ο παράδρομος της Αθηνών – Λαμίας λόγω συγκέντρωσης μεταναστών

by _
0 comment 266 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλειστος ο παράδρομος της Αθηνών – Λαμίας λόγω συγκέντρωσης μεταναστών


Στη διακοπή της κυκλοφορίας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα ανόδου προς τη Λαμία, από τον ανισόπεδο κόμβο Μαλακάσας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Αυλώνα προχώρησαν πριν λίγο αστυνομικοί.

Αφορμή στάθηκε η συγκέντρωση περίπου 200 μεταναστών, οι οποίοι πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία.

Παρόμοια περιστατικά

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Αυγούστου 300 περίπου μετανάστες έκλεισαν τις γραμμές του τρένου στο ύψος της Μαλακάσας παρεμποδίζουν τα δρομολόγια.

Υπενθυμίζεται επίσης πως ομάδα περίπου 100μεταναστών πραγματοποίησε μια ημέρα πριν καθιστική διαμαρτυρία στην αποβάθρα του Σταθμού Λαρίσης.

Νωρίτερα, η εν λόγω ομάδα είχε επιχειρήσει να επιβιβαστεί σε τρένο με προορισμό τη Χαλκίδα.

Ερωτάται η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Ωρωπού: Ποια είναι η θέση της για τους μετανάστες; Εμμένει στη θέση της να εκδιωχθούν, όπως υποστήριζαν πολλά μέλη της, σημερινοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, ή έχει αλλάξει; Εντέλει ποια είναι η πολιτική  θέση της,  απέναντι σε ανθρώπους που βρέθηκαν στη χώρα μας κυνηγημένοι από  βάρβαρα καθεστώτα για να γλιτώσουν από την φωτιά του πολέμου;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr