Home Greek News Δημαρχος Κωνσταντινουπολεως: Δημοσια συμπαρασταση στους Κουρδους δημαρχους, διωκομενους απο τον Σαλεμενο Σουλτανο…

Δημαρχος Κωνσταντινουπολεως: Δημοσια συμπαρασταση στους Κουρδους δημαρχους, διωκομενους απο τον Σαλεμενο Σουλτανο…

by _
0 comment 121 views

Δημαρχος Κωνσταντινουπολεως: Δημοσια συμπαρασταση στους Κουρδους δημαρχους, διωκομενους απο τον Σαλεμενο Σουλτανο…


Ο Ποντιος δημαρχος Κωνσταντινουπολεως ειχε το σθενος να αντιπαρατεθει στον Σουλτανο Ερντογκαν…..
Λιγοι τολμουν να το κανουν στην Τουρκια…

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολεωςς Ιμάμογλου λοιπόν, μετά από την φασιστική απόφαση για την απομάκρυνση τριών Κούρδων δημάρχων, ήταν από τους πρώτους που εξέφρασε την αντίθεση του  σε αυτό το μέτρο, αλλά δεν περιορίστηκε σε αυτό μόνο.

Μετέβη και στο Ντιγιαρμπακίρ όπου συναντήθηκε με τα τρία αυτά στελέχη του HDP και εξέφρασε και πάλι δημόσια την συμπαράσταση του σε αυτούς.

Η σημερινή λοιπόν δήλωση του Σοϊλού  (τζουτζέ του Ταγίπ)  είναι η ¨δημοκρατική¨ αντίδραση του ΑΚΡ σε εκείνη την επίσκεψη….

Μετα απο αυτο….

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλου ασκώντας κριτική στις επαφές που είχε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολεωςς Εκρέμ Ιμάμογλου με τους δημάρχους-μέλη του HDP, δήλωσε : “Κάνε τη δουλειά σου, σε σεβόμαστε αλλά αν ασχολείσαι και με άλλα πέραν της δουλειάς σου, τότε θα σε σκίσουμε. Απλά και ξεκάθαρα”.

πηγη 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr