Home Greek News Χάος στα τουρκοσυριακά σύνορα – Τζιχαντιστές σε Ερντογάν: «Μας πρόδωσες» – Ανοιξαν πυρ οι τουρκικές δυνάμεις (βίντεο)

Χάος στα τουρκοσυριακά σύνορα – Τζιχαντιστές σε Ερντογάν: «Μας πρόδωσες» – Ανοιξαν πυρ οι τουρκικές δυνάμεις (βίντεο)

by _
0 comment 193 views

Χάος στα τουρκοσυριακά σύνορα – Τζιχαντιστές σε Ερντογάν: «Μας πρόδωσες» – Ανοιξαν πυρ οι τουρκικές δυνάμεις (βίντεο)


“Ερντογάν μας πρόδωσες, προδότη, ο τουρκικός Στρατός είναι προδότης”. Νέα βίντεο με τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στα τουρκοσυριακά σύνορα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο παρακάτω τζιχαντιστές λένε στους Τούρκους αξιωματικούς:

“Δεν θέλουμε να πάμε στην Τουρκία, θέλουμε την χαμένη γη μας και σε εμπιστευτήκαμε Ερντογάν αλλά μας πρόδωσες. Συνεργάζεσαι με την Ρωσία και παραδίδεις την γη μας”

Τζιχαντιστές της AlQaeda, της Hayat Tahrir al-Sham, του FSA, και της Jaysh al-Izza οργάνωσαν συγκέντρωση στα τουρκοσυριακά σύνορα στο πέρασμα Bab al-Hawa.

Πολλοί τρομοκράτες και τζιχαντιστές φορούσαν πολιτικά ρούχα και προσπαθούσαν να σπάσουν την πύλη μπαίνοντας στο τουρκικό έδαφος ώστε να διασωθούν από τις δυνάμεις του συριακού Στρατού.

Γνωρίζουν πως είναι θέμα χρόνου ο συριακός Στρατός να ανακαταλάβει ολόκληρη την Ιντλίμπ και τότε οι 100.000 τζιχαντιστές που έχουν συγκεντρωθεί εκεί κάπου πρέπει να πάνε για να σωθούν…

Οπως ακούγεται και στο βίντεο, ο τουρκικός Στρατός έκανε χρήση πυρών και ακολούθησε το χάος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια κατάσταση επικρατεί και σε δεύτερο τουρκοσυριακό πέρασμα στο Atimah.


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr