Πρωτοφανής ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: «Συνωμοσία Μητσοτάκη-Σαμαρά εναντίον Μεϊμαράκη-Παγκόσμια αναγνωρισμένος ο Α.Τσίπρας»


Πρωτοφανής ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: «Συνωμοσία Μητσοτάκη-Σαμαρά εναντίον Μεϊμαράκη-Παγκόσμια αναγνωρισμένος ο Α.Τσίπρας»


Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Κ.Μητσοτάκη ότι έστησε(!) ψηφοφορία με τον Αντώνη Σαμαρά για να μη βγει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρόεδρος της ΝΔ, ενώ χαρακτηρίζει διεθνώς αναγνωρισμένο τον Αλέξη Τσίπρα.

Όλα ξεκίνησαν με το αιχμηρό σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας στην άρνηση Τσίπρα να εκλεγεί από την βάση, όπως ο ίδιος τόνισε κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

«Ο κ. Τσίπρας προτιμά να παραμένει κολλημένος “με τους λίγους” στην καρέκλα, παρά να εκτεθεί στην “κρίση των πολλών”. Τόσο εμπιστεύεται την κρίση τους» αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού «έστησε» ψηφοφορία – φιάσκο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, εις βάρος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και με την βοήθεια του Αντώνη Σαμαρά!

Τα… περίεργα της ανακοίνωσης όμως δεν σταματούν εδώ, αφού στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως ο κύριος Μητσοτάκης δεν μπορεί να «κάνει υποδείξεις» εάν προηγουμένως δεν έχει πετύχει «έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς»!

Βέβαια η ανακοίνωση ξεχνάει να αναφέρει πως οι λόγοι που τα ξένα κέντρα «πίνουν νερό» στο όνομα του Αλέξη Τσίπρα είναι γιατί εφάρμοσε πιστά το πιο σκληρό μνημόνιο και ταυτόχρονα ξεπούλησε και τη Μακεδονία.

Επίσης δεν εξηγεί τι εννοεί περί στημένων ψηφοφοριών.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει την βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μειμαράκη.

Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υ.Γ. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Α. Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών.


https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/800149_atsipras-se-kmitsotaki-min-mas-thymizeis-pos-eklehthikes-arhigos-tis