Τραγωδία στο Αίγιο: Ήθελα να αυτοκτονήσω, όχι να το σκάσω, λέει ο οδηγός


Τραγωδία στο Αίγιο: Ήθελα να αυτοκτονήσω, όχι να το σκάσω, λέει ο οδηγός


Συνελήφθη την ώρα που έμπαινε στη θάλασσα για να το σκάσει κολυμπώντας, αφού είχε χτυπήσει θανάσιμα με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγονό

Ήθελα να αυτοκτονήσω και όχι να το σκάσω, δήλωσε μέσω του δικηγόρου του ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε και σκότωσε την γιαγιά και το εγγονάκι της το βράδυ της Κυριακής στις Καμάρες Αιγίου.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Ιωάννης Σαμέλης, μιλώντας στον Ant1, ο 28χρονος οδηγός είναι συντετριμμένος, σε κατάσταση σοκ και μάλιστα από χθες νοσηλεύεται στο ψυχιατρικό Πεντέλης, στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Διά μέσου του δικηγόρου του πάντως ζητά «συγγνώμη» από την οικογένεια των θυμάτων.

Το βράδυ της Κυριακής ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και χτύπησε μια γιαγιά που περπατούσε με το εγγονάκιτης στο πεζοδρόμιο της παλαιάς εθνικής οδού στο χωριό Καμάρες Αιγίου. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι μετά την σύγκρουση, κατέβηκε από το όχημα, είδε ότι είχε χτυπήσει τους δύο ανθρώπους σοβαρά, αλλά ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό του κι έφυγε.

Τελικά συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ επιχειρούσε να μπει στη θάλασσα για να το σκάσει.

Αυτή η πληροφορία είναι ανακριβής, είπε ο δικηγόρος του, ότι δηλαδή επιχειρούσε να το σκάσει, αλλά αντίθετα ο 28χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του, εγκατέλειψε τα θύματά του γιατί έπαθε πανικό και ψυχολογικό σοκ.

Αμέσως μετά το τροχαίο, ο 28χρονος άφησε την κοπέλαπου βρισκόταν μαζί του, πήγε στο σπίτι του που βρίσκεται πολύ κοντά και τότε έπεσε στη θάλασσα. Από την θάλασσα τον έβγαλε ο αδερφός του και μαζί με τη μητέρα του πήγαν στον τόπο του συμβάντος, όπου ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξη, είπε ο κύριος Σαμέλης.