Home Greek News Τουρνουά «Atlas»: Με τη Βενεζουέλα (14:30) στον τελικό η Εθνική

Τουρνουά «Atlas»: Με τη Βενεζουέλα (14:30) στον τελικό η Εθνική

by _
0 comment 120 views

Τουρνουά «Atlas»: Με τη Βενεζουέλα (14:30) στον τελικό η Εθνική

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 27|08|2019 | 09:59
Τελευταία πρόβα για την Εθνική και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν από το Μουντομπάσκετ / Φωτογραφία: ΑΡ


Το τελευταίο της παιχνίδι πριν από τη έναρξη του Μουντομπάσκετ της Κίνας (31/8-15/9) δίνει σήμερα (14:30, ζωντανά στο κανάλι της FIBA στο YouTube) η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, αντιμετωπίζοντας τη Βενεζουέλα στον τελικό του τουρνουά «Άτλας».

Αμφίβολη παραμένει η παρουσία του Αντώνη Κόνιαρη, που χθες απουσίασε λόγω φαρυγγίτιδας, αλλά και του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποχώρησε με διάταση στην δεξιά ποδοκνημική από το νικηφόρο παιχνίδι με τη Δομινικανή Δημοκρατία. Στα δύο τελευταία της φιλικά για το τουρνουά η Βενεζουέλα νίκησε τη Σενεγάλη (81-74) και την Τουρκία (71-68).

Η Εθνική μας θα αναχωρήσει αύριο για τη Νανζίνγκ, όπου θα δώσει τα παιχνίδια της πρώτης φάσης των ομίλων. Εκεί με την αποστολή θα ενσωματωθεί και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αναχωρεί απόψε για την Κίνα. Να σημειωθεί ότι κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει την τελική δωδεκάδα της για το Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι την προσεχή Παρασκευή, 30 Αυγούστου.

Η Εθνική θα ριχτεί στη μάχη του Παγκόσμιου Κυπέλλου την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στις 15.00, οπότε θα αναμετρηθεί με το Μαυροβούνιο, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στις 3 του μήνα με τη Βραζιλία και πάλι στις 15.00 και τέλος την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου με τη Νέα Ζηλανδία στις 15.00. Και όλα τα ματς της «γαλανόλευκης» θα μεταδοθούν από το ERT SPORTS. Ολο το τουρνουά θα μεταδοθεί από τις τηλεοπτικές συχνότητες της ΕΡΤ, είτε μέσω του ERT SPORTS, είτε μέσω της ΕΡΤ 2, είτε μέσω της ΕΡΤ 3, ενώ τα λιγότερο εμπορικά παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέσω του ert.gr, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/moyntompasket/toyrnoya-atlas-me-ti-benezoyela-1430-ston-teliko-i-ethniki

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr