Home Greek News ΣΟΚ: Πιλότοι χλευάζουν τον κόσμο καθώς τον…ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ. Τα ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! #Αεροψεκασμοί

ΣΟΚ: Πιλότοι χλευάζουν τον κόσμο καθώς τον…ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ. Τα ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! #Αεροψεκασμοί

by _
0 comment 766 views

ΣΟΚ: Πιλότοι χλευάζουν τον κόσμο καθώς τον…ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ!!! Τα ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!

Μας ψεκάζουν οι «φίλοι» μας από….NATO!!!


***Πρωτοσέλιδο στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στις 29 Αυγ. 2019!!!***


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ….

Πάμε τώρα στο δεύτερο βίντεο όπου ένας πιλότος λέει ότι οι αεροψεκασμοί είναι ένα…ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ!!!….

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ…ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ….N.A.T.O. …!!!

Οι ακόλουθες φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά εμείς πρώτοι από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» τα λένε ΟΛΑ: Χειριστές, πιλότοι, που υποτίθεται ότι εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, που δουλεύουν και σε μυστικές ειδικές αποστολές…ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ και της NASA, ΑΣΤΙΕΥΟΝΤΑΙ για το…ΓΕΓΟΝΟΣ ότι, ΟΝΤΩΣ, μας…ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ και τούτο…ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ της ΓΗΣ και των ΠΟΛΙΤΩΝ της!!!….

Στη πρώτη φωτο., βλέπουμε έναν πολίτο με διακριτικό που γράφει επάνω “Team Chemtrail – Spray & Pray“, δηλαδή, «Ομάς Αεροψεκασμών – Ψέκαζε και Προσεύχου»!!! Στα Αγγλικά όμως η συγκεκριμένη φράσις ομοιοκαταληκτεί κακοβούλως!!! Τα διακριτικά αυτά ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ και μπορούμε να τα βρούμε σε όλο το διαδίκτυο και σε διαδικτυακά φόρουμ κτλ.

Στη δέυτερη φώτο., βλέπουμε ένα δεύτερο διακριτικό που λέει “Chemtrail Operations – Flight Crew”, δηλαδή, «Επιχείρησις Αεροψεκασμών – Πλήρωμα Πτήσεως».

Στην τρίτη φώτο, παρατηρούμε μιαν ακόμη πιο κακόβουλην φράσιν που γράφει “Don’t Just Spray’em…BARIUM!” που στα Ελληνικά σημαίνει «Μην Τους Ψεκάζεις Μόνο…ΑΛΛΆ ΘΑΨΕ ΤΟΥΣ!». Η απόδοσις ωστόσο εν προκειμένω της λέξεως «BARIUM» είναι διττή. Ναι μέν σημαίνει βάριον, αλλά σε αυτήν την φράσιν ερμηνεύεται ως …«ΘΑΨΕ» λόγω της ομιοκαταληξίας της με την αγγλικήν λέξιν “BURY” (“ΘΑΨΕ”). ΠΩΠΩΠΩ….ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Το βάριο, για αυτούς που δεν το ξέρουν, είναι μια από τις πιο τοξικές ουσίες που βάζουν μέσα στους αεροψεκασμούς με τους οποίους με ψεκάζουν σε καθημερινή βάση!!!

Και…ΙΔΟΥ το εσωτερικό τέτοιων αεροπλάνων της γραμμής που μετατρέπονται σε αεροσκάφη…ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΡΩΝ!!!

Δείτε τώρα το πιλοτήριό τους. ΠΡΟΣΕΞΤΕ τον διακόπτη στον Πίνακα Ελέγχου με την περιγραφήν….ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ.

Ήταν το 2011 οπότε ο πρώην επικεφαλής του δυτικού κλάδου του FBI, κο Ted Gunderson, μας αποκάλυψε ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ αυτό το δόλιο σχέδιο της ελίτ για την καταστροφή της ζωής της Γης με αυτές τις εντελώς ΒΛΑΒΕΡΕΣ δια την υγείαν μας ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ!!! Και αφού κυκλοφόρησε αυτές τις πληροφορίες, έπαθε αμέσως μετά….ΚΑΡΚΙΝΟΝ και λίγους μήνες μετά…ΠΕΘΑΝΕ. Δηλαδή, ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ!!!

Τώρα, για τη συνέχιση αυτού του θέματους, διαβάστε και τα παρακάτω αποκλειστικά μας άρθρα που ρίχνουν περισσότερο φώς σε αυτό το θέμα που μόνο μια «θεωρία συνωμοσία» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά μια ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για το γεγονός πως οι εξουσιασταί του κόσμου τούτου ΔΕΝ έχουν και τις καλύτερες προθέσεις κατά νούν δι’ ημάς!!!

Σοκ: Μας κήρυξαν το πόλεμο η NASA, η Λέσχη Μπιλντερμπέργκ και οι Ιλλουμινάτοι και θέλουν να μας εξοντόσουν! – ΕΓΓΡΑΦΑ

Παραδέχεται σχέδια για αερολύματα ψεκασμού για γεωμηχανική ο διευθυντής της CIA!

NASA: “Απελευθερώστε το λίθιο!”

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ CIA ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Παραδέχεται σχέδια για αερολύματα ψεκασμού για γεωμηχανική ο διευθυντής της CIA!

Mr. V – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ TV – ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΣ ΚΙΝΑΙΔΩΝ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ

Βίντεο: Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός FBI που μιλούσε για αεροψεκασμούς;

ΣΟΚ! Έγγραφο αναφέρει πως έγινε «σπορά νεφών» στο Τέξας πριν τον καταστροφικό τυφώνα!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr