Home Greek News Οργή για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγονή με το όχημά του

Οργή για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγονή με το όχημά του

by _
0 comment 269 views

Οργή για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγονή με το όχημά του

Ελεύθερος ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

NEWSROOM 26.8.2019 | 13:10 Πηγή: www.lifo.gr


Οργή προκάλεσε στην κοινή γνώμη στο Αίγιο, η απόφαση εισαγγελέα από το ναυτοδικείο Πειραιά, να αφεθεί ελεύθερος ο 28χρονος οδηγός που χθες παρέσυρε και σκότωσε μια γιαγιά και την λίγων μηνών εγγονή της.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο 28χρονος είναι στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως χθες εγκατέλειψε στο δρόμο τα δύο θύματά του. Μάλιστα, ο 28χρονος για να γλιτώσει τη σύλληψη προσπάθησε να πηδήξει στη θάλασσα, κάτι που προκαλεί ακόμη περισσότερο την κοινή γνώμη.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας από το ναυτοδικείο Πειραιά, έκρινε, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ότι ο άνθρωπος αυτός, μπορεί να αφεθεί ελεύθερος και χθες στις 12 το βράδυ ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Κατά το ρεπορτάζ δόθηκε προφορική εντολή από τον εισαγγελέα. Το σκεπτικό της απόφασης αυτής δεν είναι γνωστό, αλλά αναφέρεται πως συντάχθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε πρώτη φάση.

Δείτε το βίντεο εδώ >> https://www.lifo.gr/now/greece/249075/orgi-gia-tin-apofasi-na-afethei-eleytheros-o-28xronos-poy-skotose-giagia-kai-eggoni-me-to-oxima-toy

Πηγή: www.lifo.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr