Home Greek News ΣΟΚ: Οι Αστυνομικοί στο Χόνγκ Κονγκ βγάζουν τα…ΠΙΣΤΟΛΙΑ τους με τους διαδηλωτές και παραλίγο να τους πυροβολίσουν!

ΣΟΚ: Οι Αστυνομικοί στο Χόνγκ Κονγκ βγάζουν τα…ΠΙΣΤΟΛΙΑ τους με τους διαδηλωτές και παραλίγο να τους πυροβολίσουν!

by _
0 comment 135 views

ΣΟΚ: Οι Αστυνομικοί στο Χόνγκ Κονγκ βγάζουν τα…ΠΙΣΤΟΛΙΑ τους με τους διαδηλωτές και παραλίγο να τους πυροβολίσουν ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ..!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ….

Αυτά απαγορεύει το αμερικανοσινάφι των YouTube, Facebook, Twitter, Google

??️Greece-China TV??
Χονγκ Κονγκ, 25/8/2019
Αυτά απαγορεύει το αμερικανοσινάφι των YouTube, Facebook, Twitter, Google να δημοσιευθούν και διαγράφει λογαριασμούς και προφίλ που τα αναρτούν, ως “παραπληροφόρηση” και “ενορχηστωμένη επίθεση κατά των διαδηλωτών”. Αυτή όμως είναι η αλήθεια, αυτοί είναι οι “φιλειρηνικοί διαδηλωτές για την δημοκρατία” κι όχι μια χούφτα αλητήριων, τραμπούκων, που εκτελούνδιατεταγμένη υπηρεσία των ΗΠΑ και της CIA. Αυτοί οι βάνδαλοι ΠΡΕΠΕΙ να παρουσιάζονται σαν ινδάλματα, αλλιώτικα είμαστε “όργανα της κινεζικής κυβέρνησης”. Παρακολουθήστε την αλήθεια και κρίνετε μόνοι σας. Σ’ αυτήν την κατάσταση, οι αστυνομικοί του Χονγκ Κονγκ πρέπει να είναι ήρωες για την αυτοσυγκράτησή τους, μιας και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ήδη οι σφαίρες θα έπεφταν σαν χαλάζι κι οι προκλητικοί έμμισθοι τραμπούκοι θα βρίσκονταν στις φυλακές με βαριές κατηγορίες.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr