Home Greek News Παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση ο Απόστολος Παπαστάμος -Εκανε παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ

Παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση ο Απόστολος Παπαστάμος -Εκανε παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ

by _
0 comment 133 views

Παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση ο Απόστολος Παπαστάμος -Εκανε παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ

ΣΠΟΡ 24|08|2019 | 23:45
Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Απόστολος Παπαστάμου / Φωτογραφία: Twitter


Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης ο Χανιώτης αθλητής που αναδείχτηκε πρωταθλητής στα 400μ μικτή ατομική στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων της Βουδαπέστης, σημειώνοντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ.

Κολύμβηση: Ολυμπιονίκης συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας
ΣΠΟΡ 29|07|2019 | 02:32

Την πρώτη τριάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, πίσω από τον Απόστολο Παπαστάμο συμπλήρωσε ο Ρώσος Ίλια Μπορόντιν (2ος) με 4:12.95 και ο Γάλλος Λεόν Μαρσάντ (3ος) με 4:16.37.Ο Παπαστάμος που είναι και πρωταθλητής Ευρώπης στα αγωνίσματα της μικτής έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τον Ιούλιο ο νεαρός κολυμβητής είχε κερδίσει στο Καζάν της Ρωσίας, κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το χρυσό, τόσο στα 200 όσο και στα 400μ. Είναι γεννημένος το 2001 και είναι 1,84. Μένει μόνιμα και κάνει προπόνηση στα Χανιά. Προπονητής του είναι ο Κώστας Τζιλιβάκης.

Συγχαρηρτήρια Λευτέρη Αυγενάκη στον Απόστολο Παπαστάμο

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη μέσω των social media τον Απόστολο Παπαστάμο, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων/νεανίδων, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Ο κολυμβητής του ΝΟ Χανίων «αναρριχήθηκε» στην κορυφή του κόσμου με επίδοση 4:11.93 στα 400μ. μικτή ατομική.

«Δεν έχει όρια η πισίνα για τον Απόστολο Παπαστάμο. Ο Χανιώτης έφηβος ανέβασε τη σημαία μας στον ψηλότερο ιστό, είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 400μ. μικτή και τα συγχαρητήρια, όσο θερμά κι αν είναι, δεν επαρκούν για τις επιτυχίες του. Μπράβο και πάλι μπράβο», ήταν το μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/protathlitis-stin-kolymbisi-o-apostolos-papastamos?fbclid=IwAR1nlldifsoezP-KdJ1ZRdjLjn_zyPIVu32UjnaSsyZl0-tw2jKt0vzvIao

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr