Home Greek News Φωτιές σε Ηλεία και Ασπρόπυργο: Τρεις ηλικιωμένες στο Κέντρο Υγείας Βάρδας – Ανατράπηκε όχημα της Πυροσβεστικής

Φωτιές σε Ηλεία και Ασπρόπυργο: Τρεις ηλικιωμένες στο Κέντρο Υγείας Βάρδας – Ανατράπηκε όχημα της Πυροσβεστικής

by _
0 comment 249 views

Φωτιές σε Ηλεία και Ασπρόπυργο: Τρεις ηλικιωμένες στο Κέντρο Υγείας Βάρδας – Ανατράπηκε όχημα της Πυροσβεστικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >>

ΒΟΜΒΑ: Φυλή Αμαζονίου κέρδισε αγωγή κατά των εταιρειών πετρελαίου για τη προστασία των δασών τους και τώρα καίγονται τα ίδια!!!

Η υπόθεση «Πυθία» καταδεικνύει πως οι Αμερικανοί είναι πίσω από τις φωτιές στην Ελλάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!!

Μάτι: Ένας χρόνος μετά & ΑΚΟΜΗ συγκαλύπτεται η πραγματική αιτία: Τα ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ των ΗΠΑ!!!


 Upd: 


Με αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό η μία από τις τρεις γυναίκες – Άνοιξε η εθνική οδός Πατρών-Πύργου – Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά από ανατροπή του οχήματος που επέβαιναν, στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που ξεκίνησε στην περιφερειακή Αιγάλεω, στον Ασπρόπυργο – Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή

Τρεις ηλικιωμένες γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Κεντρο Υγείας Βάρδας, σύμφωνα με το ilialive.gr, η μια με αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό, καθώς η φωτιά έφτασε στα πρώτα σπίτια της Βάρδας. Η γυναίκα διασώθηκε από τους πυροσβέστες.

Καλύτερη είναι αυτή την ώρα η εικόνα της φωτιάς, που ξεκίνησε από το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Βάρδας. Παράλληλα, η Εθνική Οδός Πατρών – Πύργου που είχε κλείσει στο σημείο, έχει παραδοθεί κανονικά στη κυκλοφορία.

varda_3_2
varda_fotia-7
varda_fotia-12

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έκαιγε μέσα στις όχθες του ποταμού Βέργα και τη γύρω περιοχή.

Οι φλόγες πλησίασαν στα πρώτα σπίτια της περιοχής, ωστόσο αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά και η Πυροσβεστική δεν έδωσε εντολή εκκένωσης οικισμού.

Ένα δεύτερο πύρινο μέτωπο, που εκδηλώθηκε στο Συρμπάνι Βάρδας, έκαψε λιοστάσια και περιβόλια.

Καλύτερη εικόνα για την πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση στην πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιφερειακή Αιγάλεω, πλησίον λεωφόρου ΝΑΤΟ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 5 οχήματα Μ.Ε.Τ.Π.Ε. με 10 #πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα. Στο μεταξύ, δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε, πριν από λίγο, στην 5η έξοδο της λεωφόρου ΝΑΤΟ. Οι πυροσβέστες, που κατευθύνονταν προς την περιφερειακή του Αιγάλεω για την πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη στο σημείο, διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Φωτογραφία από facebook Νίκος Κουντούρης:

pyrosvestiki-fb-pic

Δεν υπάρχει απειλή σε κατοικημένη περιοχή σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Παράλληλα, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή Αιγάλεω, ενώ η κυκλοφορία εκτρέπεται στη διασταύρωση με τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των διυλιστηρίων.


https://www.protothema.gr/greece/article/918887/megali-purkagia-sti-varda-ileias/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr