Home Greek News Στη ΔΟΥ κάνουν…ΝΤΟΥ οι λαθρομετανάστες στη Μυτιλήνη προκειμένου να αποκτήσουν ΑΦΜ.

Στη ΔΟΥ κάνουν…ΝΤΟΥ οι λαθρομετανάστες στη Μυτιλήνη προκειμένου να αποκτήσουν ΑΦΜ.

by _
0 comment 167 views

Στη ΔΟΥ κάνουν…ΝΤΟΥ οι λαθρομετανάστες στη Μυτιλήνη προκειμένου να αποκτήσουν ΑΦΜ…!!!…

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΦΡΟΥΡΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΥ – ΠΑΤΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ – ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ! (ΦΩΤΟ)


Κατά εκατοντάδες συρρέουν τις τελευταίες ημέρες οι μετανάστες έξω από το κτίριο της ΔΟΥ Μυτιλήνης, προκειμένου να αποκτήσουν ΑΦΜ.

Σύμφωνα με κάποιες νέες αποφάσεις συναρμόδιων Υπουργείων, όσοι μετανάστες υποβάλουν αίτημα για χορήγηση Πολιτικού Ασύλου στη χώρα μας, παίρνουν στα χέρια τους μία βεβαίωση, την οποία αφού προσκομίσουν στις κατά τόπους ΔΟΥ, έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν Ελληνικό ΑΦΜ.

metanastes-eforia-31

Χτες μόνο πάνω από 500 πρόσφυγες και μετανάστες βρέθηκαν το πρωί στη ΔΟΥ Μυτιλήνης για την έκδοση ΑΦΜ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η υπηρεσία και να γίνεται το αδιαχώρητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη στιγμή που θα πάρουν το ΑΦΜ στα χέρια τους θα έχουν κάποια δικαιώματά και κάποιες αποδοχές από σχετικά επιδόματα.

Αυτό όμως που έχει θορυβήσει του Υπουργείο Οικονομικών, είναι ότι οι μετανάστες που θα πάρουν το ΑΦΜ στα χέρια τους θα είναι σαν να κρατούν έναν πυρηνικό πύραυλο.

Κι αυτό γιατί αναμένεται να προκύψουν σοβαρότατα προβλήματα στην οικονομία της χώρας μας.

Στη Μυτιλήνη έφτασε εσπευσμένα ο Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Ρήγας Μπάρκουλας, ο οποίος είχε πολύωρες συσκέψεις με τους επικεφαλής της ΔΟΥ Μυτιλήνης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Αρχικά και με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η κατάσταση έξω από το κτίριο της ΔΟΥ Μυτιλήνης ομαλοποιήθηκε, ωστόσο όμως η διαδικασία της έκδοσης των ΑΦΜ στους μετανάστες συνεχίζεται κανονικά.

Οι αιτούντες άσυλο, έχουν δικαίωμα έκδοσης ΑΦΜ, όμως οι δομές της εφορίας δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε όλο αυτό τον κόσμο που την τελευταία περίοδο κατακλύζει τις υπηρεσίες λόγω των αυξημένων αφίξεων που ξεπερνούν τις 100 κάθε μέρα. Το ίδιο πρόβλημα σημειώνεται και στον ΟΑΕΔ

Εν τω μεταξύ ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ροή προσφύγων και παράνομων μεταναστών στα ελληνικά νησιά το τελευταίο διάστημα , παραπέμποντας στην εποχή του πρώτου μεγάλου προσφυγικού κύματος.

Περισσότεροι από 21.000 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες στριμώχνονται σε εγκαταστάσεις που δεν μπορούν να φιλοξενήσουν ούτε τους μισούς, με τη  Λέσβο, τη Σάμο και τη  Χίος  να εκπέμπουν SOS.


Πηγή >> makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr