Home Greek News Ομάδα από άλλον πλανήτη

Ομάδα από άλλον πλανήτη

by _
0 comment 163 views

Ομάδα από άλλον πλανήτη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019, 23:53

Αυτός ο Ολυμπιακός ήταν διαστημικός… Ήταν θρύλος όνομα και πράγμα και δικαίως θα αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον προηγούμενο γύρο η Κράσνονταρ άφησε εκτός νυμφώνος την Πόρτο, έχοντας νικήσει με 3-2 στην Πορτογαλία και φιλοδοξούσε να πράξει κάτι ανάλογο και στο Καραϊσκάκη.

Εντούτοις υπολόγιζε χωρίς τους Πειραιώτες… ξενοδόχους, οι οποίοι τη φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, που διεξήχθη την Τετάρτη στο Φάληρο, για τα πλέι οφ, και με τη νίκη τους με 4-0 επί των Ρώσων βρίσκονται ουσιαστικά από το πρώτο ματς στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Γκερέρο στο 30′, ο θαυματουργός Ραντζέλοβιτς, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, σκόραρε δις σε διάστημα επτά λεπτών (78′, 85′) εκτόξευσε το σκορ στο 3-0, με τον Ποντένσε να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 89′.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.zougla.gr/sports/podosfero/olimpiakos/article/olimpiakos-krasnontar

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr