Home Greek News Στη Μύκονο η εγγονή του εκλιπόντα δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ που χρηματοδότησε το…ΠΑΣΟΚ!!!

Στη Μύκονο η εγγονή του εκλιπόντα δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ που χρηματοδότησε το…ΠΑΣΟΚ!!!

by _
0 comment 281 views

Στη Μύκονο η εγγονή του εκλιπόντα δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ που είχε χρηματοδοτήσει την ίδρυση του…ΠΑΣΟΚ το 1974!!!

Προτού διαβάσετε το ακόλουθο άρθρο του ProNews.gr, μην ξεχναμε πως ήταν όντως οι…ΡΟΚΦΕΛΕΡ που το 1974 είχαν δώσει κρυφά, μέσω της τράπεζάς τους Chase Manhattan Bank, $100.000.000 για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα!!! Για περισσότερα πάνω σε αυτό, διαβάστε επισης τα ακόλουθα…

Πέθανε ο Ντειβιντ Ροκφέλερ, ο μυστικός χρηματοδότησης του Α.Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ! Συναντήθηκε μαζί του πριν χρόνια ο …Τζέφρυ!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η μυστική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου με τους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ!

ΣΟΚ: ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ στους ΡΟΚΦΕΛΕΡ από τη δεκ. ᾽30 και μέτα η…ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, εκεί που έγιναν οι φωτιές!!!


Στη Μύκονο η Αριάνα Ρόκφελερ – Eγγονή του εκλιπόντα δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ (φωτο)


Η Αριάνα Ρόκφελερ – εγγονή του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, του τελευταίου από τους «μεγάλους» της οικογένειας Ροκφέλερ, ο οποίος πέθανε πέρυσι, και τρισέγγονη του ιδρυτή της πετρελαϊκής Standard Oil, της μεγαλύτερης περιουσίας των ΗΠΑ, με 1,7% του ΑΕΠ ήδη από το 1937, άφησε για λίγες μέρες τον ιδιωτικό της παράδεισο στην Φλόριντα και ταξίδεψε στη Μύκονο για να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές του νησιού.

Η Αριάνα Ρόκφελερ συνταξίδεψε στη Μύκονο παρέα με το νεαρό Τζάκ Μόργκαν, απόγονο της οικογένειας που διαχειρίζεται μιας από τις τέσσερις μεγαλύτερες αμερικανικές τράπεζες την J.P Morgan. Κατέλυσαν στις σουίτες του Semeli, δείπνησαν στο Kensho και στο Bill and Coo, διασκέδασαν στο Interni και στον Σκορπιό ενώ επισκέφτηκαν την Δήλο, δηλώνοντας κατενθουσιασμένοι από την ενέργεια και την φυσική ομορφιά του αρχαίου τοπίου.

Η Αριάνα Ροκφέλερ σπούδασε στο πανεπιστήμιο Κολούμπια πολιτικές επιστήμες, αλλά ασχολήθηκε με τον χώρο της μόδας και το 2011 ξεκίνησε την δική της σειρά ρούχων. Σχεδιάζει δύο κολεξιόν το χρόνο, ρούχα σικ και άνετα, που ταιριάζουν στην εικόνα της. Τα ρούχα της πωλούνται online, ή σε ειδικές βραδιές που διοργανώνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της, να δημιουργήσει επιστρέφοντας στη βάση της, μια συλλογή κοσμημάτων ή μια κολεξιόν ρούχων εμπνευσμένη από τις ομορφιές της Ελλάδας και δη της Μυκόνου.

Ακόμη, θεωρείται εξαιρετική ιππέας και τέσσερις μήνες τον χρόνο ζει στο κτήμα της, στην Φλόριντα, έναν αληθινό παράδεισο ιππασίας. Τον υπόλοιπο χρόνο ζει στην γενέθλια πόλη του Σαίξπηρ, στην Αγγλία, στο Stratford-upon-Avon, κοντά στην προπονήτριά της ενώ είναι επιστήθια φίλη της Αθηνάς Ωνάση την οποία έτυχε να γνωρίσει στα διεθνή τουρνουά ιππασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αριάνα είναι μέλος του οικογενειακού Ιδρύματος Ροκφέλερ, και η ίδια είναι υπερήφανη που φέρει το όνομα. «Η οικογένειά μας μεγάλωσε εμένα και την αδελφή μου να σεβόμαστε τους άλλους, αν και μας έμαθαν να είμαστε επίσης ο εαυτός μας» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.


https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/798059_sti-mykono-i-ariana-rokfeler-eggoni-toy-ekliponta-disekatommyrioyhoy

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr