Home Greek News «Πονοκέφαλος» στο Παλάτι: Και ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στην βίλα των οpγiων του Τ.Έπσταϊν – Φωτό-ντοκουμέντο

«Πονοκέφαλος» στο Παλάτι: Και ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στην βίλα των οpγiων του Τ.Έπσταϊν – Φωτό-ντοκουμέντο

by _
0 comment 126 views

«Πονοκέφαλος» στο Παλάτι: Και ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στην βίλα των οpγiων του Τ.Έπσταϊν – Φωτό-ντοκουμέντο


Πονοκέφαλο στο Παλάτι έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που κάνει η εφημερίδα Daily Mail της Κυριακής και αφορά τον Πρίγκηπα Αντριου, δευτερότοκο γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο βίντεο που έχει κόψει η εφημερίδα κάνοντας ζουμ σε στιγμιότυπο (από το 2010), εμφανίζεται ο 59 χρόνων σήμερα Πρίγκηπας Αντριου, μέσα στην πολυτελέστατη και χλιδάτη βίλα του Τ. Έπσταϊν, στο Μανχάταν, να συνομιλεί στην πόρτα με μια νεαρή γυναίκα!

Λίγη ώρα νωρίτερα από το σπίτι είχε βγει ο δισεκατομμυριούχος χρηματιστής, ο οποίος και αυτοκτόνησε πριν λίγες ημέρες, με νεαρή ξανθιά.

Να σημειωθεί ότι αυτό το σπίτι ήταν μια από τις βίλες των οpγίων που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Επστάιν με πρωταγωνίστριες και ανήλικες!

Ερωτηματικά προκαλεί σύμφωνα με την εφημερίδα, η απουσία του Αντριου στο πλευρό της Βασίλισσας εχθές, στην καθιερωμένη λειτουργία στο Μπαλμόραλ, στην οποία συμμετείχε ολόκληρη η βασιλική οικογένεια.

Μια εβδομάδα νωρίτερα η Ελισάβετ, θέλοντας να δείξει ότι στηρίζει τον αδελφό του Κάρολου, σε δημόσια εμφάνιση τον είχε συνέχεια στο πλευρό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αντριου, όπως και οι Κλίντον, Τράμπ ήταν μερικά από τα πρόσωπα που ήξερε πολλά ο Τ.Έπσταϊν μέσα στη φυλακή δισεκατομμυριούχος.


https://www.pronews.gr/kosmos/797839_ponokefalos-sto-palati-kai-o-gios-tis-vasilissas-elisavet-stin-vila-ton-opgion-toy

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr