Home ΗΠΑ Σαν σήμερα πέθανε ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Έλβις που είχε ΕΛΛΗΝΑ γιατρό που κατηγορήθηκε αρχικά για το θανατό του!

Σαν σήμερα πέθανε ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Έλβις που είχε ΕΛΛΗΝΑ γιατρό που κατηγορήθηκε αρχικά για το θανατό του!

by _
0 comment 327 views

Σαν σήμερα πέθανε ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Έλβις Πρίσλεϊ που είχε ΕΛΛΗΝΑ γιατρό που κατηγορήθηκε αρχικά για το θανατό του…!!!

Και ΟΧΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | πρωτοδημοσιευθηκε στις 16 Αυγ. 2019 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΔΕΝ θα μπούμε στον «πειρασμό» να ισχυριστούμε ότι «ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ» γιατί πρώτον, κάνουμε ΜΟΝΟ σοβαρές έρευνες από τούτο το βήμα και ΔΕΝ είμαι «συνωμοσιολόγοι» υπο την έννοια ότι πετάμε «θεωρίες» αβάσιμες χωρίς αποδείξεις, και δεύτερον, τυχαίνει να κατέχουμε μερικές πληροφορίες αποκλειστικότατες σχετικά με τον θάνατο του Έλβις και τους ανθρώπους που τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του.

Στο Facebook υπάρχουν σελίδες…ΕΛΛΗΝΩΝ που “λατρεύουν” μετά θάνατον τον βασιλιά του ροκ, όπως «ELVIS PRESLEY FAN CLUB GREECE» και «Elvis Presley fans in Greece».

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΒΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ…ΣΚΟΤΩΣΕ;;;…

Ο Έλβις έτυχε να έχει έναν….ΕΛΛΗΝΑ γιατρό ονόματι George C. Nichopoulos! Ο Γιώργος Κωνσταντίνος Νικόπουλος (29 Οκτωβρίου 1927 – 24 Φεβρουαρίου 2016), γνωστός και ως Δρ Νικ, ήταν Αμερικανός γιατρός ελληνικής καταγωγής. Ήταν πιο γνωστός ως προσωπικός γιατρός του Elvis Presley και ήταν αμφιλεγόμενος λόγω της μακράς και τελικά θανατηφόρας κατάχρησης συνταγογραφούμενων φαρμάκων του τραγουδιστή.

Το 1980, ο Νικόπουλος κατηγορήθηκε για 14 υπέρμετρες συνταγογραφήσεις φαρμάκων στον Elvis Presley, τον Jerry Lee Lewis και σε δώδεκα άλλους ασθενείς. Ο εισαγγελέας της περιφέρειας απέκλεισε τις κατηγορίες για δολοφονίες λόγω των αντιφατικών ιατρικών απόψεων σχετικά με την αιτία του θανάτου του Presley. Μόνο στους πρώτους 8 μήνες του 1977 ο Νικόπολος είχε συνταγογραφήσει πάνω από 10.000 δόσεις αμφεταμινών, βαρβιτουρικών, ναρκωτικών, ηρεμιστικών, υπνωτικών χαπιών, καθαρτικών και ορμονών για τον Presley. Ο Νικόπολος ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε μάταια να μειώσει την εξάρτηση του Ελβις, ακόμα και να κατασκευάσει χίλιες πλαστικές φιάλες πλασέμπο για τον Ελβις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η κριτική επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι προσπάθησε να δράσει προς το συμφέρον των ασθενών του. Η κριτική επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι προσπάθησε να δράσει προς το “συμφέρον των ασθενών του” και αθωώθηκε από ολες τις κατηγορίες!!!

Το 1993, του Νικολόπουλου του ανακάλεσαν μόνιμα την άδειά του από το Board of Medical Examiners (Συμβούλιο Ιατρικών Εξεταστών) του Τενεσί και έγινε γνωστός ως “Doctor Feelgood” [ο Γιατρός, δηλαδή, Που Σε Κάνει Να Νιώθεις Ωραία (με Άπερ και τέτοια)] στον Τύπο, αφού αποκαλύφθηκε ότι υπερ-συνταγογραφούσε σε πολυάριθμους ασθενείς εδώ και χρόνια.

Ο Γιώργος Νικοφόπουλος πέθανε στις 24 Φεβρουαρίου 2016 στο Μέμφις του Τενεσί, μετά από εκτεταμένη ασθένεια, ηλικίας 88 ετών. Είναι θαμμένος στο νεκροταφείο του Memorial Park στο Μέμφις του Τενεσί.

Δείτε τώρα τα ρεπορτάζ που είχαν κάνει τότε για αυτό τα ΜΜΕ. Από το 23:54 ακούμε πως ήταν ο Δρ. Νικολοπουλος που έχει συνταγογραφήσει τα φάρμακα που αποτελείωσαν τον ΕΛΒΙΣ!!! Αύτο είναι σύμφωνα με τον ετεροθαλή αδερφό του Έλβις, Rick Stanley, που είχε χωρηγήσει τα φάρμακα στον Έλβις.

ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΛΒΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ-ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟ….

Και είναι ΕΔΩ που, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, θα «συντρίψουμε» τις καρδούλες όλων όσων πιστεύουν πως «ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ» διότι οι πληροφορίες μας για την επιβεβαίωση του θανάτου του προέρχονται απευθίας από τους ανθρώπους που τον βρήκαν αρχικά…ΝΕΚΡΟ!

Ο αδελφός μου Παναγιώτης Κουντούρης (58 ετών) έχει έναν παλιό φίλο Isaac Giles με τον οποίον ήταν συμφοιτητής στο λύκειο “Jesus Center” (τώρα Faith Christian Academy) στη πόλη Ντένβερ του Κολοράντο.

Οι γονείς του μικρού Issac, λοιπόν, σναγκάστηκαν κάποια στιγμη να πάρουν προσωρινή μετάξη στο…Νάσβιλ του Τενεσί για δουλειά αφήνοντας πίσω τα παιδιά τους στους συγγενείς τους κτλ.

Η μητέρα του Issac έτυχε να είνα η προσωπική καθαρίστρια του Έλβις και ήταν ΑΥΤΗ που τον είχε πρώτοβρεί…ΝΕΚΡΟ!!!

Επειδή ο Έλβις δεν ενεργείτο και είχε και άλλα προβλήματα υγείας, έπαθε εγκέφαλικο και μετά έκοψε κομμάτι της γλώσσας του δαγκώνοντάς την!!! Έτρωγε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στη ζωή του και ΔΕΝ πρόσεχε τη διατροδή του!!!

Με το που βρήκε τον Έλβις νεκρό η κα Giles, ενημέρωσε τις αρχές και τα υπόλοια είναι ιστορία. Κάλεσε μετά τα παιδά της και τούς μετέφερε όλα τα συμβάντα, και ο μικρός Isaak, με τη σειρά του, πήρε τον αδελφό μου Πάνο για να του τα δηιγηθεί όλα! ΆΡΑ, ο αδελφός μου ήταν ένας από τους…ΠΡΩΤΟΥΣ να μάθει για τον ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΒΙΣ ΠΡΕΣΛΕΪ…!!!

Και σας ανήνουμε με το εξής τραγούδι….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr