Home Greek News Μήπως καίγεται η Εύβοια και αλλού λόγω έργων στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και όχι μόνο;;;

Μήπως καίγεται η Εύβοια και αλλού λόγω έργων στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και όχι μόνο;;;

by _
0 comment 269 views

Μήπως καίγεται η Εύβοια και αλλού λόγω έργων στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και όχι μόνο;;;…


Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com):

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ αυτά που έχουν γραφτεί στο παρακάτω αποκαλυπτικό άρθρο διότι επιβεβαιώνει 100 τοις 100 αυτά που έχουμε γράψει εμείς για τις φωτιές στην Ελλάδα, ότι είναι εξαιτίας της ΔΗΘΕΝ «κλιματικής αλλαγής» -αυτό ο λένε ΟΛΟΙ πλέον στον τύπο και την κυβέρνηση!– που πηγάζει από την περιβόητη Ατζέντα 21 που καλεί για την δήθεν «καταπολέμηση» αυτού του «κακού φαινομένου» με μέσα εντελώς ΥΠΟΥΛΑ, που απότερο σκοπό έχουν την…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, κατά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80 τοις 100, μέσω…ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ όπως «πλημμύρες»…«σεισμοί» και…«ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ»!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Αυτά ΔΕΝ τα λέω εγώ αλλά ο ίδιος ο Γιάννης ο…ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ (πατήστε εδώ) στο πλαίσιο της…ΙΔΙΑΣ ΥΠΟΥΛΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ, και αυτήν την ατζέντα την συνεχίζει πλέον η…ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, είτε το καταλαβαίνει είτε όχι!!! 

Απλά, αυτό που ΦΑΙΝΕΤΑΙ να συμβαίνει τώρα σαν αποτέλεσμα και απότερος σκοπός της άναψης όλων αυτών είναι μεγάλοι όμιλοι να έρχονται τώρα, ΚΡΥΦΑ, ώστε να…ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ την «χρυσή ευκαιρία» εδώ για την δημιουργία μεγάλων έργων…ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και όχι μόνο που γίνονται πλέον σε όλη την Ευρώπη με βάση το προαναφερθέν…ΠΑΡΑΜΥΘΙ της «κλιματικής αλλαγής» που έφτιαξαν οι εξουστιατές του κόσμου τούτου μόνο και ΜΟΝΟ για τον…ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ και…ΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΣΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! 

Αυτά που λέμε για αυτούς τους ελιτιστές αυτού του κόσμου ΙΣΧΥΟΥΝ 100 τοις 100. Ίσως ισχύει το ΙΔΙΟ στην περίπτωση των παρακάτω ομίλων;;; Δεν ξέρουμε. Πάντως υπάρχουν σίγουρα μερικά ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που χρήζουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ!

Σύμφωνα με το Zougla.gr, «Η Μεσόγειος “φλέγεται” – ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΑΛΛΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», διαβάζουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, ότι …

Το 2019 είναι μία από τις χειρότερες χρονιές στην Ιστορία για την Ευρώπη και ειδικά για τις μεσογειακές χώρες, καθώς οι μεγάλες πυρκαγιές μέχρι τα μέσα Αυγούστου έχουν τριπλασιαστεί, σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης δεκαετίας.

Συγκεκριμένα μέχρι τα μέσα Αυγούστου στα κράτη μέλη της ΕΕ έχουν καταγραφεί περισσότερες από 1.600 μεγάλες πυρκαγιές όταν από το 2008 έως το 2018 ο μέσος όρος για το ίδιο χρονικό διάστημα ήταν μόλις 464 φωτιές.

Στη χώρα μας φέτος, μέχρι τις 31 Ιουλίου έχουν εκδηλωθεί διπλάσιες πυρκαγιές συγκριτικά με το περσινό διάστημα (7.633 έναντι 3.743 πέρσι)

Ανάλογη είναι και η αύξηση στο μέγεθος των καμμένων εκτάσεων. Σύμφωνα με το σύστημα Copernicus’ European Forest Fire Information System (EFFIS) από την 1η Ιανουαρίου 2019 μέχρι τις 15 Αυγούστου είχαν γίνει στάχτη 2,7 εκατομμύρια στρέμματα γης – όταν την περασμένη δεκαετία ο μέσος όρος ήταν 1.000.000 καμμένα στρέμματα.

Στην Ελλάδα το μεγαλύτερο πλήγμα δέχθηκε η κεντρική Εύβοια όπου έχουν κάει περισσότερα από 23.000 στρέμματα ενώ βαρύ ήταν το τίμημα και για τη Γαλλία όπου έχουν γίνει στάχτη 420.000 στρέμματα γης.

ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ???

Διαβάστε και τα δικά μας αποκαλυπτικά άρθρα για τις φωτιες στην Ελλάδα για να καταλάβετε, όπως τα παρακάτω…

ΙΔΟΥ ο…ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ κατά της Ελλάδος με τις πυρκαγιές & τα …ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ της Δύσεως!

Μάτι: Ένας χρόνος μετά & ΑΚΟΜΗ συγκαλύπτεται η πραγματική αιτία: Τα ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ των ΗΠΑ!!!

Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα με τη συναίνεση της κυβέρνησης Τσίπρα! #Ατζέντα21

Και τέλος, δείτε τις ακόλουθες φωτογραφίες που δεν χρειάζονται κανέναν σχολιασμό…


Γιατί καίγονται τα δάση στην Εύβοια;;;!!!


Νομίζετε τυχαία ανάβουν φωτιές ; Μετρήσεις πανελλαδικά έχουν δείξει ότι η Εύβοια έχει ένα από τα καλύτερα αιολικά δυναμικά με ταχύτητες ανέμου ακόμα και της τάξης 8-10m/sec.

Όμιλοι που ενδιαφέρονται να μην υπάρχει δέντρο στα βουνά, αλλά ούτε και καλλιέργειες , ώστε να αναγκάσουν τους κατοίκους να υποκύψουν στις ορέξεις τους , είναι : Η ΤΕΡΝΑ , οι όμιλοι Βαρδινογιάννη, Μυτιληναίου, Κοπελούζου και η Ελληνική Τεχνοδομική.

Ο Περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης (1 Σεπτεμβρίου 2014 – 31 Αυγούστου 2019) δεν έχει φτιάξει ούτε μια αντιπυρική ζώνη στην Εύβοια.

Επιδότηση για ανεμογεννήτριες

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ανακοίνωσαν προ διμήνου Πρόγραμμα για τη στήριξη έργων στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ενεργειακής απόδοσης καθώς και αστικών έργων. Όταν τεθεί πλήρως σε λειτουργία, το νέο πρόγραμμα υποδομών θα προσφέρει χρηματοδοτικούς πόρους ύψους 450 εκατ. ευρώ συμβάλλοντας στην υλοποίηση βιώσιμων έργων συνολικού ύψους τουλάχιστον 650 εκατ. ευρώ .

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι η πρώτη τράπεζα-εταίρος στο πλαίσιο του Ταμείου Υποδομών (Infrastructure Fund of Funds – InfraFoF). Θα εντοπίσει και θα επενδύσει σε νέα έργα, στα οποία μεταξύ άλλων αναμένεται να περιλαμβάνονται αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα, μονάδες βιομάζας και βιοαερίου και έργα ενεργειακής απόδοσης σε δημόσια κτίρια και σε κτίρια επιχειρήσεων.

Η επιδότηση φτάνει το 100% !!!

Σε πρώτης τάξεως επενδυτική ευκαιρία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με υψηλά περιθώρια κέρδους εξελίσσονται οι μικρές ανεμογεννήτριες για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος και το ενδιαφέρον για Επιδότηση για ανεμογεννήτριες.

Πρόκειται για μια χαμηλού κόστους επένδυση (δεν απαιτεί σημαντικά ίδια κεφάλαια) που πέραν του γεγονότος ότι εξαιρείται από την απαίτηση για λήψη άδειας παραγωγής λειτουργίας και εγκατάστασης, μια διαδικασία χρονοβόρα και σύνθετη που είναι υποχρεωτική για μεγάλες εγκαταστάσεις.

Πηγές :

1. Επιδότηση για ανεμογεννήτριες

https://www.espa.io/c/energeia-…/anemogennitries-epidotisi/…

2. Η ΕΤΕπ και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος εγκαινιάζουν νέο πρόγραμμα για επενδύσεις σε πράσινες και αστικές υποδομές

https://www.espa.io/etep-kai-ethniki-trapeza-tis-ellados-n…/

3. Αιολική Αιολική Ενέργεια Ενέργεια στην Εύβοια:

http://library.tee.gr/digital/m2383/m2383_kamariotis.pdf…

4. Πλατφόρμα πληροφόρησης και αλληλοβοηθειας αγώνα κατά ΒΑΠΕ

https://www.facebook.com/%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%92%CE%91%CE%A0%CE%95-2486249311447696/?__tn__=k*F&tn-str=k*F&_rdc=1&_rdr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr