Home ΗΠΑ ΣΟΚ: Αστυνομικοί στο «πυροβολισμό» της Φιλαδέλφειας βάζουν αίμα ΨΕΥΤΙΚΟ πάνω τους! Είναι κι αυτό ΣΤΗΜΕΝΟ!

ΣΟΚ: Αστυνομικοί στο «πυροβολισμό» της Φιλαδέλφειας βάζουν αίμα ΨΕΥΤΙΚΟ πάνω τους! Είναι κι αυτό ΣΤΗΜΕΝΟ!

by _
0 comment 236 views

ΔΕΙΤΕ τους αστυνομικούς στο «πυροβολισμό» της Φιλαδέλφειας της  να ραντίζουν τους εαυτούς τους με «αίμα»…ΨΕΥΤΙΚΟ!!! Νόμιζαν οι…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ότι κανείς ΔΕΝ τους πρόσεχε, αλλά ήταν ΑΥΤΟI που ΔΕΝ πρόσεξαν το μεγάλο…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΟΛΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…!!!

Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη ΓΙΑΤΙ διορίσατε το «πρώην» μεγάλο στέλεχος της Google κ Γρηγόρη Ζαριφόπουλο στην νέα σας κυβέρνηση;;; Μήπως ξέρετε ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι η Google;;; Μιλάμε για την …ΙΔΙΑ Google που ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ όσον αφορά την…ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΜΑΤΩΝ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ που πρόκειται να σας αποκαλύψω!!! ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΜΟΣ!!! Αυτό σημαίνει ότι το ίδιο το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΧΕΙ ΜΠΕΙ ΜΕΣ’ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!

Αν δεν σας λέει η ακόλουθη εικόνα, τότε…ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΤΙΕ και τούτο τον ύπνον του…ΔΙΚΑΙΟΥ…!!!


ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ…ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΘΑΡΥΝΣΕΩΣ ΕΔΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!…..

7 Και προς τον άγγελον της εν Φιλαδελφεία εκκλησίας γράψον· Ταύτα λέγει ο άγιος, ο αληθινός, ο έχων το κλειδίον του Δαβίδ, όστις ανοίγει και ουδείς κλείει, και κλείει και ουδείς ανοίγει·
8 Εξεύρω τα έργα σου· ιδού, έθεσα ενώπιόν σου θύραν ανεωγμένην, και ουδείς δύναται να κλείση αυτήν· διότι έχεις μικράν δύναμιν και εφύλαξας τον λόγον μου και δεν ηρνήθης το όνομά μου.
9 Ιδού, θέλω κάμει τους εκ της συναγωγής του Σατανά, οίτινες λέγουσιν εαυτούς ότι είναι Ιουδαίοι, και δεν είναι, αλλά ψεύδονται ιδού, θέλω κάμει αυτούς να έλθωσι και να προσκυνήσωσιν ενώπιον των ποδών σου και να γνωρίσωσιν ότι εγώ σε ηγάπησα.
10 Επειδή εφύλαξας τον λόγον της υπομονής μου, και εγώ θέλω σε φυλάξει εκ της ώρας του πειρασμού, ήτις μέλλει να έλθη επί της οικουμένης όλης, διά να δοκιμάση τους κατοικούντας επί της γης.
11 Ιδού, έρχομαι ταχέως· κράτει εκείνο το οποίον έχεις, διά να μη λάβη μηδείς τον στέφανόν σου.
12 Όστις νικά, θέλω κάμει αυτόν στύλον εν τω ναώ του Θεού μου, και δεν θέλει εξέλθει πλέον έξω, και θέλω γράψει επ’ αυτόν το όνομα του Θεού μου και το όνομα της πόλεως του Θεού μου, της νέας Ιερουσαλήμ, ήτις καταβαίνει εκ του ουρανού από του Θεού μου, και το όνομά μου το νέον.
13 Όστις έχει ωτίον, ας ακούση τι λέγει το Πνεύμα προς τας εκκλησίας.

– Αποκάλυψις 3:7-13


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε και το πρόσφατο και αποκαλυπτικότατο άρθρο μας με τίτλο «ΙΔΟΥ το δόλιο σχέδιο του βαθέος κράτος για την κατάσχεση των όπλων των Αμερικανών πολιτών βάσει των ψεύτικων πυροβολισμών!» διότι περιέχει πάμπολλες αποδείξεις για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ΟΛΟΙ αυτοί οι δήθεν «πυροβολισμοί» και «χτυπήματα» στις ΗΠΑ και αλλού τα τελευταία χρόνια είναι ΣΤΗΜΕΝΑ από το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ και άλλων χωρών διότι πρόκειται για μια δολιώτατη ατζέντα της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ εις βάρος της ελευθερίας των λαών του Δυτικού Κόσμου…!!!…


Λοιπόν, τι «έγινε» σήμερα στη Φιλαδεφεία σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ;  Στο σάιτ Gazzetta.gr διαβάζουμε τα εξής….

Φιλαδέλφεια: Η στιγμή που ένοπλος ανοίγει πυρ κατά αστυνομικών, 6 τραυματίες (vids)

Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στη Φιλαδέλφεια συνελήφθη νωρίς το πρωί της Πέμπτης, γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης, ο Έρικ Γκριπ, μέσω Twitter.

Δεν έχει διευκρινιστεί ως τώρα πώς ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ονομάζεται Μορίς Χιλ και είναι 36 ετών, τέθηκε υπό κράτηση.

Το επεισόδιο, που άρχισε να εκτυλίσσεται χθες το απόγευμα [τοπική ώρα], συμπεριέλαβε ομηρία αστυνομικών. Κράτησε πολλές ώρες πριν τερματιστεί μετά τα μεσάνυχτα.

Τουλάχιστον έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τις σφαίρες του υπόπτου, πάντως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή κανενός εξ αυτών, σύμφωνα με τις αρχές.

Ξέσπασε όταν αστυνομικοί πήγαν να εκτελέσουν ένταλμα ερεύνης για διακίνηση ναρκωτικών στη συνοικία Νάισταουν-Τιόγκα, στη βόρεια Φιλαδέλφεια, αλλά ο ύποπτος άρχισε να πυροβολεί.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ??? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ….ΟΧΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ…ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑΝΝΗ…ΡΟΥΜΠΑΤΗ???….

Στο ακόλουθο βίντεο του σάιτ μας GreekNewsOnDemand.com, βλέπουμε αυτό που καταγγέλλουμε εμείς εδώ και ΧΡΟΝΙΑ: Ότι, δηλαδή, όλοι μα…ΟΛΟΙ αυτοί οι ΔΗΘΕΝ «πυροβολισμοί» ή / και «τρομοκρατικές επιθέσεις» που έχουμε δει τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε όλο τον κόσμο είναι…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΑ, 100 τοις 100, και ότι προορίζονται μόνο και μόνο για την περαιτέρω…ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΗΠΑ, ΗΒ, ΓΑΛΛΙΑ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, κτλ), υπο προσχήματα ΨΕΥΔΗ (π.χ., το στήσιμο, δηλαδή, αυτών των ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ) διότι μας…ΜΙΣΟΥΝ και θέλουν να εξοντώσουν τα όποια υπολείμματα ελευθερίας που μας έχουν μείνει!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “PHILADELPHIA “SHOOTING” FLASE FLAG” (είναι στο προφίλ μου στο Vk.com, όνομα χρήστη JOHN KOUNTOURIS ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΟΙ «ΣΦΑΙΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ «ΤΡΕΛΟ ΕΝΟΠΛΟ» ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ…ΑΤΑΚΟΎΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ…«ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ»!!! ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ…ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΨΕΥΤΟ-ΑΦΗΓΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΔΗΘΕΝ «ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΛΙΠ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ….


O ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ COLUMBINE ΤΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ» ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ….

Αυτό μιου θυμίζει κάτι…ΠΑΡΟΜΙΟ που είχε «λάβει χώρα» κι αυτό σε λύκειο της πόλης Columbine της πολιτείας Κολοράντο το 1999. Μιλάω για τον μεγάλο «πυροβολισμό» “The Columbine Shooting” που είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο τότε σε όλες τις ΗΠΑ τόσο για την προηγουμεντότηα όσο και για την σοβαρότητα της «υποθέσεως» γιατί ήταν όντως τη πρώτη φορά που ζήσαμε στις ΗΠΑ μια τόση μεγάλη τραγωδία…«τραγωδία» σε εισγωγικά διότι είναι και αυτό…ΨΕΥΤΙΚΟ 100 %!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο για αυτό. ΔΕΙΤΕ και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι συμβαίνει εκεί διότι οι σκηνές αυτές τυχαίνει να μοιάζουν 100 τοις 100 με εκείνες στην…ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Δηλαδή, στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τους αστυνομικούς εκεί στο λύκειο Columbine να τρέχουν πέρα-δώθε στο έδαφος εκεί συντονίζοντας το όλο…ΨΕΥΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ εκεί. Αυτό όμως που ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ήταν το μεγάλο…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ των τοπικών ΜΜΕ που παρατηρούσε την κάθε κίνησή τους, ιδιαίτερα όταν πήραν στο πίσω μέρος του βαν τους για να τραβήξουν από εκεί τις…ΚΟΥΚΛΕΣ ώστε να τις τοποθετήσουν στο έδαφος εκεί να τις περάσουν στον κόσμο ως….«ΘΥΜΑΤΑΚΙΑ» του εν λόγω «πυροβολισμού»-ΤΣΙΡΚΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ….

Και…ΕΑΝ αυτές οι κούκλες ήταν όντως άνθρωποι, τότε ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ…ΕΣΥΡΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ;;;!!!

Μου κάνει όμως ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΕΝΤΩΠΩΣΗ το γεγονός πως το επιτελείο του Youtube, που ανήκει στην….Google, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του…ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ των ΗΠΑ, έχει προβεί τον τελευταίο χρόνο στην διαγραφή…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ…ΧΙΛΙΑΔΕΩΝ ΒΙΝΤΕΟ που είχαν αναβάσει εκεί ΝΟΜΙΚΟΙ ΧΡΗΤΕΣ για τον ίδιο…ΨΕΥΤΟ-ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Και…ΕΑΝ ζούμε σε μια κοινωνία «ελεύθερη» τότε ΓΙΑΤ ΜΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ??? ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ?? ΜΑ ΤΗΝ….ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ…ΤΟΤΕ, ΤΟ 1999, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

Σημείωση – Ρωτήστε τον κ Κυριάκο Μητσοτάκη ΓΙΑΤΙ διόρισε το «πρώην» μεγάλο στέλεχος της Google κ Γρηγόρη Ζαριφόπουλο στην νέα του κυβέρνηση , όπερ σημαίνει ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΣ’ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! Σύμφωνα με ένα πρώην υπάλληλο της Google ονόματι Zachary Vorhies (πατήστε εδώ), ο οποίος έχει μετατραπεί πλέον εις έναν καταγγέλοντα τας δυσλειτουργίας της ίδιας εταιρείας, αποκάλυψε το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η Google έχει φτίαξει πολλές λίστες…ΜΑΥΡΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. Δηλαδή, τους ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!! Η Google ΕΙΝΑΙ το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ και συναντίεται σε καθημερινή βάση με άλλες κρατικές υπηρεσίες των ΗΠΑ υπό τον πέπλον της μυστηκότιτος για να ΔΙΑΜΩΡΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ…ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Δείτε και τις εικόνες από τον ίδιο «πυροβολισμό» της πόλεως Columbine….


Μίλησα πριν δύο μέρες για όλα αυτά με τον κ Βασίλη Μπαντίδη από την εκπομπή «Κωδικάς Μυστηρίων» του ASTRA TV από τον Βόλο. Δείτε την στο Facebook στη δική μου σελίδα John Kountouris. Εκεί συνοψίζουμε πολύ αποτελεσματικά αυτό το θέμα περι των ΣΤΗΜΕΝΩΝ από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ «πυροβολισμών»….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΝΤΙΔΗ ΣΤΟ Youtube….


Πηγή του βίντεο-κλειδιού:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr