Home Greek News Αυτό είναι το Παλικάρι Εθελοντής Πυροσβέστης που τραυματίσθηκε χθες στη φωτιά στην Εύβοια

Αυτό είναι το Παλικάρι Εθελοντής Πυροσβέστης που τραυματίσθηκε χθες στη φωτιά στην Εύβοια

by _
0 comment 146 views

Αυτό είναι το Παλικάρι Εθελοντής Πυροσβέστης που τραυματίσθηκε χθες στη φωτιά στην Εύβοια


Αυτό είναι το ΠΑΛΙΚΑΡΙ Εθελοντής Πυροσβέστης που τραυματίσθηκε χθες στη φωτιά στην Εύβοια οι συνεθελοντές του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών που ανήκει έγραψαν φανερά συγκινημένοι στα κοινωνικά δίκτυα το παρακάτω μήνυμα για τον τραυματισμό του:

Στο άκουσμα ότι ένας εθελοντής πυροσβέστης τραυματίστηκε στη διάρκεια της μάχης με τις φλόγες κι αυτός είναι ένας από την οικογένεια μας σοκάρεσαι. Στην είδηση ότι είναι ο δικός μας ο Κυριάκος Καρλαφτόπουλος που βρίσκεται δίπλα σε κάθε δράση και εκπαίδευση μας το φυσικό επακόλουθο είναι να μην θες να το αποδεχτείς.

Σου ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και περαστικά και να επιστρέψεις μάχιμος και πάλι κοντά μας !
Όλη η οικογένεια των Εθελοντών και του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών ευχόμαστε περαστικά στον φίλο, συνεργάτη και συνεθελοντή, Kyriakos Karlaftopoulos που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ φέρει σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια.

Σκληρή είναι η μάχη με τα πύρινα μέτωπα καθημερινά αλλά σήμερα βρέθηκε στην Εύβοια ανάμεσα στους Δεκάδες Πυροσβέστες και τους Eθελοντές που δίνουν σκληρό αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών υπό ακραίες συνθήκες καθώς οι φλόγες φθάνουν πολλές φορές ακόμη και τα 40 μέτρα ύψος.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr