Home Greek News Τραγωδία στον Άλιμο: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τραμ

Τραγωδία στον Άλιμο: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τραμ

by _
0 comment 200 views

Τραγωδία στον Άλιμο: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τραμ

Newsroom , CNN Greece
16:04 Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 – Ανανεώθηκε 16:19

Τη ζωή του έχασε 61χρονος άνδρας, όταν στην προσπάθειά του να περάσει τις γραμμές, ακριβώς έξω από την κεντρική είσοδο της «Ακτής του Ήλιου» στον Άλιμο, παρασύρθηκε από διερχόμενο τραμ.

Ο 61χρονος πήγαινε για μπάνιο με την 9χρονη βαφτιστήρα του. Τελευταία στιγμή, πρόλαβε να σπρώξει τη μικρή, σώζοντάς τη από βέβαιο θάνατο, όπως αναφέρει το notia.gr.

«Είδα τον άντρα με το κοριτσάκι να προσπαθούν να περάσουν απέναντι. Της κρατούσε το χέρι…Δυστυχώς δεν είχε δει το τραμ που ερχόταν με κατεύθυνση προς Πειραιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου το τραμ, έπεσε πάνω του και τον πέταξε πάνω σε μια σιδερένια κολόνα. Το κοριτσάκι, σώθηκε από θαύμα, αφού πέρασε ξυστά δίπλα του», ανέφερε σε κατάσταση σοκ νεαρός αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με το notia.gr, την ηρωική προσπάθεια του 61χρονου για τη σώσει περιέγραψε και ο μηχανοδηγός του τραμ, στους αστυνομικούς της Τροχαίας, ο οποίος ακινητοποίησε τον συρμό, αλλά ήταν πλέον αργά: «Δεν πίστευα ότι θα περάσουν απέναντι…Ξαφνικά τους είδα μπροστά μου. Ο άντρας πρόλαβε να σπρώξει με δύναμη το κοριτσάκι και το έσωσε» είπε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τη σορό του άτυχου άντρα και τη μετέφερε στο Ασκληπιείο. Το εννιάχρονο κορίτσι βρήκε η μαμά του, λίγο αργότερα, σε κατάτασταση σοκ.


https://www.cnn.gr/news/ellada/story/187535/tragodia-ston-alimo-nekros-andras-poy-parasyrthike-apo-tram

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr