Νέα Ζηλανδία: Η πρώτη χώρα που θα πληρώνει μισθούς σε κρυπτονόμισμα


Νέα Ζηλανδία: Η πρώτη χώρα που θα πληρώνει μισθούς σε κρυπτονόμισμα

Νομοθεσία για την πληρωμή μισθών σε κρυπτονόμισμα ενέκρινε η Νέα Ζηλανδία 

NEWSROOM 14.8.2019 | 13:16 Πηγή: www.lifo.gr


Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – Ναί στην χώρα όπου έγινε, ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ένας άλλος μεγάλος και…ΨΕΥΤΙΚΟΣ «πυροβολισμός». Εκεί στη ΝΖ περνιέται μια πάρα πολύ ύπουλη ατζέντα…ΝΕΑΤΑΞΙΚΗ εις βάρος του κυρίαρχου εκεί λαού. Τοὐς πήραν πρώτα τα όπλα και τώρα θέλουν να τους πάρουν και το…ΧΑΡΤΙΝΟ ΧΡΗΜΑ!!!

Διαβάστε και τα παρακάτω για αποδείξεις….

  1. ΕΚΘΕΤΕΙ το ΨΕΥΤΟ-χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία ο Γιάννης Κουντούρης στον «Κώδικα Μυστηρίων»

  2. Στην «Ελεύθερη Ώρα» σήμερα το άρθρο μας για το ΨΕΥΤΙΚΟ χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία!

  3. ΔΕΙΤΕ τις κούκλες να παριστάνουν τα…«ΘΥΜΑΤΑΚΙΑ» στη Νέα Ζηλανδία!!! FAKE ΟΛΑ!!!

  4. ΣΤΗΜΕΝΟ 100% το «χτύπημα» στη Νέα Ζηλανδία, όπως ήταν και στο Παρίσι, Λονδίνο και ΑΛΛΟΥ…

  5. Η fake “μοιραία” πτήση στη Αιθιοπία και το στημένο χτύπημα στη Ν. Ζηλανδία με επίκεντρο την Ελλάδα!

  6. Εβραίοι προς τους Μουσουλμάνους στη Νέα Ζηλανδία: Είμαστε ξαδέλφια και σας στηρίζουμε. Εεε;;;


Η Νέα Ζηλανδία αποτελεί την πρώτη χώρα που νομιμοποίησε την πληρωμή μισθών με κρυπτονόμισμα. Ειδικότερα, έπειτα από οδηγία που εξέδωσαν το υπουργείο Εσωτερικών Εσόδων και η εφορία της χώρας για την πειραματική εφαρμογή, από την 1η Σεπτεμβρίου – και αρχικά για μία τριετία – η πληρωμή των μισθών των υπαλλήλων θα μπορεί να γίνεται σε κρυπτονόμισμα.

Η νομοθεσία, που εγκρίθηκε στις 7 Αυγούστου, προβλέπει την δυνατότητα πληρωμής με κρυπτονόμισμα σε τακτική βάση ενός τμήματος των μισθωτών υπαλλήλων και εξαιρεί τους ελεύθερους επαγγελματίες και υπεργολάβους.

Επιπλέον, επιτάσσει πως τα κρυπτονομίσματα αυτά θα πρέπει να μπορούν να μετατρέπονται «με τρόπο άμεσο» σε κάποιο σταθερό, ενιαίο κρυπτονόμισμα, του οποίου η ισοτιμία θα είναι συνδεδεμένη με ένα, ή περισσότερα εθνικά νομίσματα.

Όπως τονίζει ο νομοθέτης, «δεν είναι όλα τα κρυπτονομίσματα αποδεκτά», αποσαφηνίζοντας πως για να θεωρηθούν κατάλληλα για την καταβολή «μισθών ή αποζημιώσεων» θα πρέπει να έχουν ομοιότητες με τα υπάρχοντα επίσημα νομίσματα, ώστε να μην κινδυνεύουν με κυρωτικά μέτρα, ή απαγορεύσεις και να μπορούν να μετατραπούν σε κάποιο εθνικό νόμισμα.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / El Pais Πηγή: www.lifo.gr