Home Greek News Όταν ο επίδοξος πρόεδρος τη ΕΡΤ έκανε φιλοφρονήσεις στον Κασιδιάρη και…ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

Όταν ο επίδοξος πρόεδρος τη ΕΡΤ έκανε φιλοφρονήσεις στον Κασιδιάρη και…ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

by _
0 comment 46 views

GreekNewsOnDemand.com: Όταν ο επίδοξος πρόεδρος τη ΕΡΤ έκανε φιλοφρονήσεις στον Κασιδιάρη και…ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!


Όταν ο επίδοξος πρόεδρος τη ΕΡΤ έκανε φιλοφρονήσεις στον Κασιδιάρη κι ονειρευόταν «να αρπάξει από την κοτσίδα» την Κονιόρδου

Τελευταία ανανέωση 02:41 | 13 Αυγ. 2019


Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της κυβέρνησης για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη δίοικηση της ΕΡΤ.  Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Ζούλας που προαλείφεται για την προεδρία του ΔΣ της Δημόσιας Τηλεόρασης, καθώς είχε υπάρξει στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη (ως διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ) για αρκετό καιρό.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δραστήριος στα social media, ενώ αρκετοί δεν ξεχνούν  τις φιλοφρονήσεις του προς τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

«Εύγε Ηλία! Περιέγραψες το πρόβλημα μιας ολόκληρης χώρας σε μιαν μόνον φράση …»! έγραφε συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2017 ο επίδοξος πρόεδρος της ΕΡΤ σε «τιτίβισμα» του τότε βουλευτή της Χρυσής Αυγής που ανέφερε: «Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου».

Πολλές αντιδράσεις όμως είχε προκαλέσει και άλλο tweet του Κωνσταντίνου Ζούλα, τον Αύγουστο του 2017, όπου καταφερόταν εναντίον της τότε υπουργού Πολιτισμού, Λυδίας Κονιόρδου, με ιδιαιτέρως άκομψο τρόπο.

«Αν βγαίνοντας από το θερινό σινεμά, πετύχαινα τη Λυδία Κονιόρδου, νομίζω ότι θα την άρπαζα από την κοτσίδα» ανέφερε στην ανάρτησή του ο ο Κωνσταντίνος Ζούλας.


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr