Home Greek News Αυτός είναι σήμερα ο Κενάν Ακίν. Ο δολοφόνος του Σολωμού-Σολωμού

Αυτός είναι σήμερα ο Κενάν Ακίν. Ο δολοφόνος του Σολωμού-Σολωμού

by _
0 comment 277 views

Αυτός είναι σήμερα ο Κενάν Ακίν. Ο δολοφόνος του Σολωμού-Σολωμού


Καλοκαίρι του 1996. 14 Αυγούστου. Μπορεί για κάποιους να μοιάζει μακρινό αλλά οχι για μας. Ο νεαρός Σολωμός Σολωμού μαζι με φίλους μοτοσικλετιστές πηγαίνει πρός το φυλάκιο της Δερύνειας για να διαμαρτυρηθεί με καμια 200αριά μηχανόβιους για την κατεχόμενη Κύπρο. Περνάει απο τον κλοιό ασφαλείας και προσπαθεί να κατεβάσει την τουρκική σημαία απο τον ιστό. Δέχεται πισώπλατα έναν πυροβολισμό και πεθαίνει επι τόπου.

Κενάν Ακίν, ο άνθρωπος πίσω από το όπλο. Ο δολοφονος που αφαίρεσε τη ζωή του Σολωμού.

Ένας άνθρωπος που καταζητείται από την Interpol και παρόλα αυτά κινείται ανενόχλητος στην Ευρώπη…σαν κύριος. Ο Κενάν Ακίν υπήρξε πρώην αξιωματικός του Τουρκικού στρατού, υπουργός του ψευδοκράτους και πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας. Υπήρξε επίσης, άκουσον άκουσον, υποψήφιος στο Κόμμα Ελευθερίας και μεταρρύθμισης του ψευδοϋπουργού εξωτερικών Τουργκάι Αβτζί υποστηριζόμενο από ποιον άλλον; Τον Ταγίπ Ερντογάν. Ντροπή!

Η εικόνα ειναι απο το προφίλ του στο Facebook…


https://nassosblog.gr/2018

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr