Home Greek News Άδωνις Γεωργιάδης: Ο διευθυντής του γραφείου μου είναι σαν να έχει 10 πτυχία

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο διευθυντής του γραφείου μου είναι σαν να έχει 10 πτυχία

by _
0 comment 104 views

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο διευθυντής του γραφείου μου είναι σαν να έχει 10 πτυχία


Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε στην κριτική που δέχθηκε επειδή διόρισε συνεργάτη του απόφοιτο Λυκείου ως μετακλητό στο πολιτικό του γραφείο με μισθό υπαλλήλου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Δέκτης κριτικής έγινε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης καθώς διόρισε τον Γιάννη Θεοδωράτο, συνεργάτη στο πολιτικό του γραφείο, ως μετακλητό υπάλληλο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Ωστόσο όπως προέκυψε ο συγκεκριμένος συνεργάτης του ήταν απόφοιτος Λυκείου.

«Ο διευθυντής ενός υπουργικού γραφείου δεν κρίνεται απο τα τυπικά του προσόντα, αλλά από την εμπιστοσύνη που του έχει ο υπουργός» απάντησε ο κ.Γεωργιάδης σε χρήστρια του Twitter η οποία διαμαρτυρήθηκε για έλλειψη αριστείας. «Ο συγκεκριμένος είναι σαν να έχει 10 πτυχία για όσους γνωρίζουν» πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Μάλιστα κάλεσε όσους τον αμφισβητούν την επάρκεια του συνεργάτη του να δουν μία από τις εκπομπές του «Με το κλειδί της ιστορίας», στην οποία κατά καιρούς ο κ. Θεοδωράτος υποστήριζε ότι έρχονται οι «λαθρομετανάστες» και φεύγουν οι Ελληνες.


https://www.ethnos.gr/politiki/55137_adonis-georgiadis-o-dieythyntis-toy-grafeioy-moy-einai-san-na-ehei-10-ptyhia?fbclid=IwAR0TGehdhR8UvbWjETMOJLH4-otBDDIuO4cODEAiK6ZuOzSWiysHBwm-QyA

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr