Home Greek News Μπόρις Τζόνσον: Έχω & τουρκικές &…ΕΒΡΑΪΚΕΣ ρίζες & είμαι & απόγονος των βασιλέων της Ευρώπης

Μπόρις Τζόνσον: Έχω & τουρκικές &…ΕΒΡΑΪΚΕΣ ρίζες & είμαι & απόγονος των βασιλέων της Ευρώπης

by _
0 comment 163 views

Μπόρις Τζόνσον: Έχω και τουρκικές και…ΕΒΡΑΪΚΕΣ ρίζες και είμαι και απόγονος του Βασιλέως Γεώργιου του Β’ από τη Γερμανία…!!!

Δηλαδή, έχει και…«ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΙΜΑ» ο άνθρωπος και συγγενεύει με σχεδόν…ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ συμπεριλαμβανομένων των..ΡΟΜΑΝΟΦ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «Ιδού οι καλοί φίλοι του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον: ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!» (λινκ ΕΔΩ) σας αποκαλύψαμε τους βαθείς δεσμούς του νέου πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον με τους περιβόητους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΚΑΜΙΑ έκληξη, έτσι δεν είναι (;;;), αφού κάθεται πλέον στον πρωπουργικό θώκο της χώρας του με τις ευλογίες τόσο της Βασίλισσας Ελισάβετ όσο και των ίδιων των…Ρότσιλντ και όλων των Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένων) του Ναού του Στέμματος του Λονδίνου που κάνει κρυφώς ΚΟΥΜΑΝΤΟ στην Αγγλία όπως και στον…ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί μέσα από το ακόλουθο ντοκυμαντέρ, που γυρίστηκε πρίν από σχεδόν 10 χρόνια, μας έρχεται η ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΣ όλων αυτών δια του στόματος του ίδιου του Μπόρις Τζόνσον και όχι μόνο!!!

Στο ντοκυμαντέρ με τίτλο “WHO DO YOU THINK YOU ARE?” («ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ;;;), βλέπουμε τον κ Μπόρις να κάνει μερικά ταξίδια τοσο στην Τουρκία όσο και στην…ΓΕΡΜΑΝΙΑ για να ακολουθήσει τα ίχνη της οικογενειακής του γενεολογίας. Όσο για την Τουρκία, ξέρουμε γιατί πήγε εκει: ο προππάπος του ήταν Τούρκος γνωστός, ο οποίος εργάστηκε ως κορυφαίος δημοσιογράφος.

Σύμφωνα όμως τα όλα τα μεγάλα σάιτ στην Ελλάδα, διαβάσαμε πρόσφατα ότι ο προππάπος του Τζόνσον, ο κ Αλί Κεμάλ Μπέης, ήταν και κατά των Νεότουρκων και ΥΠΕΡ των δικαιωμάτων των Ελλήνων και των Αρμενίων στην Τουρκία!!! Ήταν ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!

 

Όσο για εμάς τους Έλληνες, ο κ Μπόρις Τζόνσον είναι κάπως συμπαθητικός τόσο για το γεγονός πως ο προππάπος του ήταν Φιλέλλην όσο για το ακόλουθο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το σάιτ Enikos.gr (λινκ εδώ), ο κ Μπόρις μιλάει…ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο σπίτι του!!! Και διαβάζουμε από εκεί…

Πυρά εξαπέλυσε κατά των μεταναστών ο υποψήφιος για την ηγεσία των Τόρις και κατ’ επέκταση για την πρωθυπουργία της Μ. Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, τονίζοντας ότι ελάχιστοι μιλούν τα αγγλικά και πρέπει να μάθουν τη γλώσσα στον τόπο κατοικίας τους.

Ωστόσο, η αδερφή του, συγγραφέας και δημοσιογράφος, Ρέιτσελ “αντεπιτίθεται” και κοροϊδεύει τον Μπόρις, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να στοχοποιεί τους μετανάστες που δεν μιλούν αγγλικά ως πρώτη γλώσσα στη Μ. Βρετανία ώστε να αισθάνονται και Βρετανοί.

Μάλιστα, η Ρέιτσελ Τζόνσον προχώρησε σε μια αποκάλυψη, ότι ο Μπόρις και η ίδια μιλούσαν αρχαία ελληνικά στο σπίτι τους.

Πάμε τώρα στο «ζουμί», το «ψαχνό» αυτού του άρθρου που έχει να κάνει με κάτι το οποίον έχει παραδεχθεί ο ΊΔΙΟΣ ο κ Μπόρις, ότι, δηλαδή, έχει ΚΑΙ τουρκικές αλλά ΚΑΙ…ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΡΙΖΕΣ, αλλά ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ…ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΙΜΑ, διότι σύμφωνα με τις επίπονες έρευνες που έχει κάνει ο ίδιος ακολουθώντας τα ίχνη της οικγενειακής του γενεολογίας, είναι απόγονος του ίδιου του βασιλέως…ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Β’ από τη Γερμανία!!!

Για το πλήρες ρεπορτάζ πάνω σε αυτό θέμα, δείτε το στα αρχεία του BBC News >> http://www.bbc.co.uk/whodoyouthinkyouare/new-stories/boris-johnson/how-we-did-it_2.shtml

Δείτε τώρα τα ακόλουθα κλιπ. Στο πρώτο μιλάει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο Μπόρις για τον…ΤΟΥΡΚΟ προππάπο του, για τον οποίον έχουν γράψει μερικά ανυπόστατα πράγματα ορισμένοι Έλληνες ισχυριζόμενοι ότι ήταν «Πόντιος» και όχι Τούρκος. Αυτό το ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ εδώ ο ίδιος ο κ Μπόρις Τζόνσον.

Στο δε δεύτερο κλίπ, ακούμε άναυδοι τον κ Τζόνσον να παραδέχεται ότι είναι και Τούρκος αλλά και…ΕΒΡΑΙΟΣ και έχει και…«ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΙΜΑ» γιατί κατάγεται από τους βασιλείς της Γερμανίας, από την…ΒΑΥΑΡΙΑ, την έδρα των…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ)!!! Από εκεί είχε βγεί κι ο…ΟΘΩΝ ο πρώτος σύγχρονος βασιλεύς της Ελλάδος!!!

Στο σάιτ BBC.co.uk διαβάζουμε τα εξής….

Το πρόγραμμα διαπιστώνει ότι η πατρική γιαγιά του Μπόρις, Yvonne Eileen Williams, η οποία ήταν γνωστή στην οικογένεια ως “Granny Butter” (Γιαγιά Βούτυρο) και της οποίας το οικογενειακό της όνομα ήταν ο de Pfeffel, ήταν απόγονος του πρίγκιπα Paul Von Wurttemberg. Ο γερμανός πρίγκιπας ήταν, με τη σειρά του, ένας άμεσος απόγονος του Γιώργου Β ‘.

Η ανακάλυψη αυτή σημαίνει ότι ο Μπόρις Τζόνσον όχι μόνο συγγενεύει με τη Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, αν και μακρινά, αλλά και με όλους τους βασιλικούς οίκου;ς της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων των σουηδικών και ολλανδικών βασιλικών οικογενειών, καθώς και των…ΡΟΜΑΝΟΦ (Romanoff).

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ….

Στο δεύτερο κλιπ, μεταβείτε στο 8:20 και μετά όπου αναφέρει όλα αυτα για τον εαυτό ο κ Μπόρις….

Δείτε επίσης τα υπόλοιπα κομμάτια του ίδιου ντοκυμαντέρ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr