Home Greek News ΒΟΜΒΑ: ΝΕΚΡΟΣ εδώ και…5 ΧΡΟΝΙΑ ο δήθεν «σκοπευτής» του Ντέιτον! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ!

ΒΟΜΒΑ: ΝΕΚΡΟΣ εδώ και…5 ΧΡΟΝΙΑ ο δήθεν «σκοπευτής» του Ντέιτον! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ!

by _
0 comment 145 views

Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ «πυροβολισμός» του Ντέιτον του Οχάιο: Πώς κατάφερε o “σκοπευτής” του Ντέιτον να «δολοφωνήσει» τόσο κόσμο όταν ο ΙΔΙΟΣ είναι…ΝΕΚΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει πάρα πολλά σχοιχεία σχετικά με το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι όλοι μα…ΟΛΟΙ αυτοί οι δήθεν «πυροβολισμοί» στις ΗΠΑ -όπως και οπουδήποτε αλλού, που αναδειχνύονται ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ τόσο από κυβερνήσεις όσο και από τα διεθνή Μ.Μ.Ε., ιδιαίτερα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ– είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ 100 τοις 100 ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!!!….

Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο «Kοροϊδεύουν τον κόσμο: Ο Σκοπευτής της Καλιφόρνια ήταν κι ο σκοπευτής του Ελ Πάσο! Είναι ΟΛΑ FAKE!» (πατήστε εδώ) και θα βρείτε εκεί πάμπολλα στοιχεία.

Οι δε αποδείξεις για το τι σας λέμε είναι ακάθεκτες και εισρρέουν συνέχεια εις την ίδια μεγάλη λίστα αποδείξεων που συντάξαμε ήδη, όπως το ακόλουθο….

Ο υποτιθέμενος σκοπευτής στο Ντέιτον Οχάιο, Connor D Betts, δεν θα μπορούσε να είχε κάνει αυτόν τον «μαζικό πυροβολισμό» αφού είναι ήδη… ΝΕΚΡΟΣ εδώ και 5 χρόνια!!! Σε αυτό αναφερθήκαμε ήδη στο προαναφερθέν άρθρο μας αλλά δεν ξέραμε ακόμη το ΒΑΘΟΣ αυτού!

Στο ακόλουθο τουίτ, ένας ερευνητής αναφέρεται σε αυτό με ΣΤΟΙΧΕΙΑ….

Λέει ότι μετέβη στον επίσημο ιστότοπο του νεκροταφείου της πόλεως Ντέιτον για να ψάξει για το όνομα του σκοπευτή αμέσως ΜΕΤΑ τον πυροβολισμό, και είδε προς μεγάλην έκπληξίν του ότι ο κ Connor D Betts, ο φερόμενος ο «δράστης», είχε ήδη…ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!! Αποθήκευσε μετά ένα απόσπασμα αυτού, και αφού αυτή η αποκάλυψις προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο, αυτήν την καταχώρησιν….ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ «ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ»…!!! ΕΑΝ δεν υπήρχε τίποτε το ύποπτο με αυτήν, τότε ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΙN;;;!!!

Και…ΙΔΟΥ το απόσπασμα για του λόγου το αληθές!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!! Ακόμη και το όνομα της αδελφής του, Megan Betts, που έτυχε να «δολοφονηθεί» κι αυτή στον εν λόγω «πυροβολισμό», φαίνεται στην παραπάνω ανακοίνωση του θανάτου του…


“Ο Connor D. Betts, 22 ετών, από τη πόλη Suffield πέθανε ξαφνικά την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014. Ο Connor γεννήθηκε στο Hartford στις 12 Φεβρουαρίου του 1992, γιος του Kathleen O’Leary Betts και ήταν αγαπητός από όλους όσους τον γνώριζαν.”

Για την πλήρη καταχώρησιν, πατήστε την παρακάτω εικόνα….

Και αν τον ψάξετε στην Google ή αλλού, θα μπορέσετε να δείτε ότι μοιάζει με τον «σκοπευτή» του Ντέιτον!!!

Πτήστε εδώ >> https://duckduckgo.com/?q=ohio+shooter+CONNOR+D+BETTS&t=h_&iar=images&iax=images&ia=images

Απλά έχουν δώσει το όνομα του ΝΕΚΡΟΥ Connor D Betts στο παιδί που έχουν παρελάσει μπροστά στις κάμερες των ΜΜΕ. Και άλλος Conner D Betts με αδελφή που λέγεται Megan ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ !!!…

Η ιστορία για αυτό είναι ότι η μητέρα του έχει μια εταιρεία ασφάλειας που συνεργάζεται με την κυβέρνηση και τον γιό της τον χρησιμοποίησε επειδή γνώριζε ότι δεν μπορούσε να εντοπιστεί!!! Δείτε τώρα τα ακόλουθα αποσπάσματα για του λόγου το αληθές….

 

Διαβάστε και τα δύο άλλα αποκαλυπτικά μας άρθρα για όλους αυτούς τους ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ 100% «πυροβολισμούς»….

  1. Πρ. πράκτωρ της CIA: Οι πυροβολισμοί στις ΗΠΑ είναι FAKE. Τους κάναμε κι εμείς. Δεν υπάρχουν ούτε νεκροι.

  2. Kοροϊδεύουν τον κόσμο: Ο Σκοπευτής της Καλιφόρνια ήταν κι ο σκοπευτής του Ελ Πάσο! Είναι ΟΛΑ FAKE. ΨΕΥΤΙΚΑ 100 %!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr