Home Greek News Στο πίσω μέρος του κεφαλιού το μοιραίο χτύπημα

Στο πίσω μέρος του κεφαλιού το μοιραίο χτύπημα

by _
0 comment 131 views

Στο πίσω μέρος του κεφαλιού το μοιραίο χτύπημα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019, 21:05

Το χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, κατά την πτώση της στη χαράδρα στην Ικαρία, ήταν αυτό το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής της σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που προέκυψαν από την ιατροδικαστική εξέταση. Από τη νεκροτομή δεν προέκυψαν ίχνη πάλης ή κάποιο άλλο εύρημα που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια

Η νεαρή αστροφυσικός εκτός από το συντριπτικό κάταγμα ινιακής χώρας (στο πίσω μέρος του κεφαλιού), κατά την πτώση της υπέστη κάταγμα κλείδας, κακώσεις στα γόνατα και στο αριστερό χέρι.

«Υπάρχουν δείγματα ότι υπήρξε ανακοπή της πτωτικής πορείας της, σε εξοχή βράχου, δηλαδή πέφτοντας χτύπησε σε κάποιο σημείο, προτού καταλήξει στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων» αναφέρει μεταξύ άλλων το πόρισμα των ιατροδικαστών.

Σημειώνεται πως από τη νεκροτομή δεν προέκυψαν ίχνη πάλης ή κάποιο άλλο εύρημα που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Το πτώμα της 34χρονος αστροφυσικού εντοπίστηκε από εθελοντή που έπαιρνε μέρος στις έρευνες.

Προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν τον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ προκειμένου να βγάλουν χρήματα

Μία φίλη της αστροφυσικού αποκάλυψε μέσω ανάρτησής της στο Facebook πως επιτήδειοι χρησιμοποιώντας το όνομά της ξεκίνησαν τη συλλογή χρημάτων για την κηδεία της 34χρονης αστροφυσικού.

Σύμφωνα με την ίδια οι Αρχές έχουν ενημερωθεί και οι υπεύθυνοι θα διωχθούν ποινικά.

Τη θλίψη του για τον θάνατο της αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της εξέφρασε ο σύντροφός της Κυριάκος.

Ήταν αυτός που ειδοποίησε τις Αρχές όταν χάθηκαν τα ίχνη της. Το ζευγάρι παραθέριζε στην Ικαρία και το πρωί της Δευτέρας (5/8) η Νάταλι βγήκε για τρέξιμο. Έκτοτε ο Κυριάκος την αναζητούσε αλλά δεν μπορούσε να τη βρει και δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Ο σύντροφος της αστροφυσικού
Ο σύντροφος της αστροφυσικού

Δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της 34χρονης που βρέθηκε σε δύσβατη χαράδρα του νησιού ο σύντροφός της είπε στη Daily Mail: «Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια το πώς νιώθω. Φυσικά, είμαι συγκλονισμένος και είναι δύσκολο να μιλήσω για το τι συνέβη».

«Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα είμαι σε θέση να μιλήσω, αλλά δεν είναι τώρα», πρόσθεσε.

Ο σύντροφος της αστροφυσικού, ο οποίος είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου ταξιδιωτικών εταιρειών, παραμένει στην Ικαρία και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: ”Είμαι συγκλονισμένος”

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019, 21:06


https://www.zougla.gr/greece/article/sto-piso-meros-tou-kefaliou-to-mireo-ktipima

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr