Home Greek News Η Huawei παρουσιάζει το δικό της λειτουργικό σύστημα με όνομα…ΕΛΛΗΝΙΚΟ για να ανταγωνίζεται με το Android της Google εν μέσω κυρώσεων από τις ΗΠΑ!

Η Huawei παρουσιάζει το δικό της λειτουργικό σύστημα με όνομα…ΕΛΛΗΝΙΚΟ για να ανταγωνίζεται με το Android της Google εν μέσω κυρώσεων από τις ΗΠΑ!

by _
0 comment 124 views

Η Huawei παρουσιάζει το δικό της λειτουργικό σύστημα με όνομα…ΕΛΛΗΝΙΚΟ (το Λειτουργικό Σύστημα Αρμονία, HarmonyOS) για να ανταγωνίζεται με το Android της Google εν μέσω κυρώσεων από τις ΗΠΑ!


Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας δήλωσε προηγουμένως ότι το νέο σύστημα θα κυκλοφορήσει φέτος, αφού η Google επιβεβαίωσε ότι θα σταματήσει να υποστηρίζει τις ενημερώσεις Android για το Huawei λόγω περιορισμών των ΗΠΑ….

Ο Richard Yu, επικεφαλής της επιχείρησης καταναλωτών της Huawei, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην πόλη Dongguan παρουσίασε ένα λειτουργικό σύστημα, το HarmonyOS, το οποίο ανέπτυξε η εταιρεία, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα «φέρει περισσότερη αρμονία στον κόσμο».

Ο ιδρυτής της Huawei, Ren Zhengfei, ισχυρίστηκε νωρίτερα ότι το νέο σύστημα θα είναι ένα καθολικό λειτουργικό σύστημα εξαπλωμένο σε πολλαπλές συσκευές IoT και 60% ταχύτερο από το Android OS.

Η εταιρεία αναγκάστηκε να αντιδράσει αφού η αμερικανική κυβέρνηση έριξε μαύρο στην Huawei τον Μάιο για τις ύποπτες σχέσεις της με τις κινεζικές μυστικές υπηρεσίες. Το Πεκίνο αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αλλά η Ουάσιγκτον απαγόρευσε τις αμερικανικές επιχειρήσεις να πραγματοποιούν συναλλαγές με την εταιρεία χωρίς να προμηθεύονται ειδικές άδειες.


Πηγή >> https://sputniknews.com/business

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr