Home Greek News Kοροϊδεύουν τον κόσμο: Ο Σκοπευτής της Καλιφόρνια ήταν κι ο σκοπευτής του Ελ Πάσο! Είναι ΟΛΑ FAKE!

Kοροϊδεύουν τον κόσμο: Ο Σκοπευτής της Καλιφόρνια ήταν κι ο σκοπευτής του Ελ Πάσο! Είναι ΟΛΑ FAKE!

by _
0 comment 230 views

Kοροϊδεύουν τον κόσμο: Ο Σκοπευτής της Καλιφόρνια ήταν κι ο σκοπευτής του Ελ Πάσο! Είναι ΟΛΑ FAKE. ΨΕΥΤΙΚΑ 100 %!!!

ΔΕΙΤΕ πως μας κοροϊδεύουν οι αυτοί οι…ΗΘΟΠΟΙΟΙ, αυτά τα ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ του βαθέος κράτος των ΗΠΑ, όλων αυτών ΣΤΗΜΕΝΩΝ «πυροβολισμών»!!!

Πίσω από το ΚΑΘΕ νομοσχέδιο για την σταδιακή κατάσχεση των όλων των Αμερικάνω οιΕΒΡΑΙΟΙ…!!!

Ο «σκοπευτής» του «πυροβολισμού» της Καλιφόρνιας είναι ο…ΙΔΙΟΣ εκείνου στο…ΕΛ ΠΑΣΟ!!! ΕΕΕΕΕ??? ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ??!!! Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε ένα από τα πρώτα μου άρθρα για όλους αυτούς τους πρόσφατους και εντελώς ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ «πυροβολισμούς» (που δημοσιεύθηκε και στην Ελεύθερη Ώρα στις 7 Αυγ. και την ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ!) με τίτλο «Πρ. πράκτωρ της CIA: Οι πυροβολισμοί στις ΗΠΑ είναι FAKE. Τους κάναμε κι εμείς. Δεν υπάρχουν ούτε νεκροι», ΔΕΝ μιλήσαμε εμείς, αλλά ένας πρώην μεγαλο-πράκτορας της CIA αποκαλύπτοντας πολλά απλά πράγματα που επισημαίνουν το απλό γεγονός ότι όλοι μα…ΟΛΟΙ αυτοί οι δήθεν «πυροβολισμοί» είναι ΣΤΗΜΕΝΟΙ 100 τοις 100, από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, και αυτό έχει σαν σκοπό την αφαίρεση ένος από τα πιο…ΠΟΛΥΤΙΜΑ συνταγματικά δικαιώματα των Αμερικανών πολιτών: Το δικαίωμα της….ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ. Και ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ; Διότι αυτό το δικαίωμα μας πρωτοδόθηκε τόσο από τον Δημιουργό μας (βλέπε τα ζώα που χρησιμοποιούν διάφορα μέσα για να προστατέψουν τον εαυτό τους…θα τους βγάλουμε τώρα τα νύχια και τα δόντια από τους λύκους επειδή είναι “κοφτερά” και “επικίνδυνα”;;;) όσο και από τους Θεμελιωτές-Πατέρες μας που μας είχαν προειδοποιήσει για αυτό που συμβαίνει…ΣΗΜΕΡΑ στην Αμερική, όπως ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ:  Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ και ΣΤΑΔΙΑΚΟΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ, ΥΠΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΨΕΥΔΗ, ΓΙΑ ΤΟ “ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ”. ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!…ΨΕΜΑΤΑ!!!!

Το ξέρετε ότι ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που είχε περάσει η Σοβιετική Ένωσις (ΕΣΣΔ) του…ΕΒΡΑΙΟΥ ΛΕΝΙΝ ήταν για την…ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και ότι…ΜΕΤΑ…ξεκίνησαν οι…ΣΦΑΓΕΣ εκεί;;; Ένα άλλο ήταν για την ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΙΝ της οιασδήποτε μοφής…ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ με ποινή…ΑΜΕΣΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.

Για να μην μη μιλάμε για το γεγογός ότι πίσω από την Μπολσεσιβή Επανάσταση ήσαν οι Ίδιες οι…ΗΠΑ που είχαν βάλει στόχο τότε την…ΡΩΣΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΤΕ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΑΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟΝ Β’.

Το ξέρετε επίσης ότι από το 1968 και μέτα, πίσω από το ΚΑΘΕ σχέδιο νόμου για τη κατάσχεση των όπλων των Αμερικανών πολιτών είναι…ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ όπως είχαν κάνει και…ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ;;; Στο παρακάτω βίντεο στο Youtube με τίτλο  “JEWISH GUN CONTROL IN THE UNITED STATE: LEGISLATION 1968 PRESENT“, έχει καταγραφεί λεπτωμερώς ΟΛΑ νομοσχέδια, που έχουν εισηγηθεί ΕΒΡΑΙΟΙ γερουσιαστές, για την σταδιακη ΑΦΑΙΡΕΣΗ του δικαιώματος του κάθε πολίτου να φέρει…ΟΠΛΑ στις ΗΠΑ σύμφωνα με το ίδιο το αμερικανικό Σύνταγμα.

Μην ξεχνάμε πως οι Εβραίοι έχουν ακριβώς τα…ΙΔΙΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και στην…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! Δηλαδή, υπάρχουν πάρα πολυ ΑΥΣΤΗΡΟΙ νόμοι, στην ΕΛΛΑΔΑ, εις βάρος του…ΕΓΓΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ του ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΟΥ να προστατεύει τον εαυτό του, την οικογενειά του και το έθνος του κτλ. έναντι οιασδήποτε απειλής εσωτερικής ή / και εξωτερικής. Αλλά, δυστυχώς, εάν μπει κανάς κλέφτης στο σπίτι ενος Έλληνα, αυτός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ -τάχα μου!- να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογενειά του με…ΟΠΛΟ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ….

Στην Αμερική, όπως και οπουδήποτε αλλού, όταν η κυβέρνηση αφαιρεί το συγκεκριμένο δικαίωμα από τους πολίτες αρχίζει αμέσως μετά να καλπάζει η…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα επ ‘αυτού είναι το Σικάγκο όπου ζούν πολλοί Έλληνες! Όταν η πολιτειακή κυβέρνηση εκεί απαγόρευσε τα όπλα προ ετών, εκτινάχθηκε μετά η εγκληματικότητα!!! Είναι οι…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;;;

Πάμε τώρα να δούμε πως η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τράμπ, σε συνεργασία με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, προσπαθεί να περάσει τέτοιου είδους ατζέντα σε…ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ εκ μέρους των Εβραίων αφεντάδων του. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΑΥΤΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ πόσα…ΛΑΘΗ έχουν κάνει αυτοί οι παλιάνθρωποι σε μια προσπάθεια να καλύψουν τα…ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ. θα καλύψουμε τους «πυροβολισμούς» Καλιφόρνια, Τέξας, Οχάιο και αλλού….


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΟΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ» ΣΤΟ ΕΛ ΠΑΣΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ!!!…..

Τα τοπικά ΜΜΕ στο Ελ Πάσο ανακοίνωσαν ότι ο «πυροβολσμός» έγινε στις 3μμ ενώ το ρολοϊ έδειχνε…2:37μμ!!! Αντιλαμβανόμενη το ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ, η δημοσιογράφος στο παρακάτω βίντεο λέει «ΟΥΠΣ! Αυτό δεν έγινε ΑΚΟΜΗ.» 

 

Τέτoιου είδους γκάφες και λάθη τα έχουν ξαναδεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ όσον αφορά όλους τους άλλους…ΨΕΥΤΟ-πυροβολισμούς από αυτόν που «έγινε» στο Λύκειο Columbine του Κολοράντο και μετά. Μιλάμε για…20 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ και μια μακροχρόνια και σταδιακή ατζέντα των ελιτιστών για να μας πάρουν τα όπλα στις ΗΠΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

 


ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΣΕΩΣ – Ο «Σκοπευτής» της Καλιφόρνια είναι ΚΑΙ ο «σκοπευτής» του «πυροβολισμού» του…ΕΛ ΠΑΣΟ!!!….

Στην παρακάτω ανάρτηση της κας Tiffany Lynn, που έχει γίνει ΣΤΟΧΟΣ των ΜΜΕ για τη γενναιότητά της, παρατηρούμε το εξής…ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Ότι, δηλαδή, ο «σκοπευτής» της Καλιφόρνια, Santino William Legan, που είχει «πυροβολήσει» και «σκοτώσει» κόσμο στο φεστιβάλ εκεί στις 28 Ιουλ. φέτος, είναι ΚΑΙ ο «σκοπευτής» του «πυροβολισμού» του…ΕΛ ΠΑΣΟ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!…..

Προσέξτε όμως αυτά που γράψει εδώ αυτή η κυρία….

DEEP STATE RECYCLES SHOOTERS— We’ve see this many times before. From crisis actors to crisis shooters

Someone please explain how these things always overlap and intermingle?

1. Garlic Festival shooter vs. El Paso
Walmart shooter (same guy?)
2. Survivor of Vegas shooting also survives
Garlic Festival shooting
3. Parents of Parkland victim survive El
Paso Shooting

-via Deidra Smith

Το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ» τους σκοπευτές του – και το έχουν ξαναδεί αυτό αρκετές φορές, από ηθοποιούς-κρίσεως σε ηθοποιούς-σκοπευτές.

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πώς αυτά τα πράγματα αλληλοεπικαλύπτονται και μπερδεύονται;

1. Ο σκοπευτής της Καλιφόρνιας VS. ο σκοπευτής του Ελ Πάσο (ο ίδιος τύπος είναι;)

2. Ένας επιζών του πυροβολισμού στο Λας Βέγκας το 2017 τυχαίνει να επέζησε του πυροβολισμού της Καλιφόρνιας

3. Οι γονείς ενός θύματος του πυροβολισμού στη Φλόριδα (στις 14 Φεβ. του 2018) μόλις επέζησαν του πυροβολισμού στο Ελ Πάσο του Τέξας

Δείτε τώρα τις παρακάτω φωτογραφίες των σκοπευτών των «πυροβολισμών» τόσο της Καλιφόρνιας και όσο και του Ελ Πάσο. Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!….

Και αφού οι ΑΝΟΗΤΟΙ οι ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ του όλου…ΤΣΙΡΚΟΥ ΑΥΤΟΥ κατάλαβαν τελικά την ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥΣ, προέβησαν εσπευσμένα μετά στην….ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ, και αυτό έχει ήδη επισημανθεί από πολλά μεγάλα σάιτ εκεί έξω, όπως το teaparty247.org. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Δείτε τώρα τα δύο παρακάτω δημοσιεύματα της “NEW YORK POST” που αναφέρονται στον…ΙΔΙΟΝ ΣΚΟΠΕΥΤΗ!!!!…

 

 


ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛ ΠΑΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ (CNN) ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!….

Ο δήμαρχος του Ελ Πάσο, κ. Dee Margo, δήλωσε με σαφήνεια στο CNN ότι υπήρξαν τρεις ύποπτοι που συνελήφθησαν για πυροβολισμό στο Ελ Πάσο. Τόσο αυτός όσο και τα μέσα ενημέρωσης άλλαξαν τώρα την ιστορία τους σε έναν μόνο ύποπτο. Στο παρακάτω απόσπασμα βλέπουμε την αναφορά για…ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ!!!….

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο Ελ Πάσο υπήρξαν τουλάχιστον…ΤΡΕΙΣ με ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ στο έδαφος εκεί!!!


ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ» ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SOCIAL MEDIA ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!….

Το ακόλουθο ύπουλο είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ. Από Δημοκρατικός έγινε ξαφνικά…“ΔΕΞΙΟΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ” ο δήθεν «δράστης» του ΔΗΘΕΝ «πυροβολισμού» του Τέξας για να ταιριάσει περισσότερο αυτό με το…ΨΕΥΤΟ-αφήγημα (ότι ήταν ένας «λευκός» δεξιός«ρατσιστής κτ.λ.) που έχει φτιάξει ο τύπος μετά από συννενόηση με το βαθύ κράτος από το οποίο παίρνει και τις…ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ….


ΟΙ…ΙΔΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ…ΆΛΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!….

Αυτό το θέμα είναι πάρα πολύ γνωστό αναμέσον ερευνητών του διαδικτύου εδώ και χρόνια. Υπάρχει, πχ., μια συγκεκριμένη οικογένεια…ΕΒΡΑΙΚΗ ηθοποιών, οι Greenberg, που έχουν εμφανιστεί σε ΠΟΛΛΟΥΣ «πυροβολισμούς».


ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΤΟΥ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥ» ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΤΟΥ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΟ…ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ!!!….ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ»…ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!….

Σύμφωνα με το μεγάλο κάναλι CBS News, τρία άτομα που επέζησαν του πρόσφατου «πυροβολισμού» στη πόλη Gilroy της Καλοφόρνιας, έτυχε, «όλως τυχαίως», να επιζήσουν ενος …ΑΛΛΟΥ και…ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥ στο…ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ το Νοεμ. του 2017 για τον οποίον ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ή / και ΝΕΚΡΟΣ….ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ???

Επίσης, γονείς των «θυματακιών» του «πυροβολισμού» στη Φλόριδα στις 14 Φεβ. έτυχε, «όλως τυχαίως», να βρίσκονται στο…ΕΛ ΠΑΣΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥ» εκει…ΦΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Και ΤΙ -παρακαλώ!– έκαμναν εκεί??? Συμμετείχαν σε μια διαδήλωση κατά των…ΟΠΛΩΝ και…ΞΑΦΝΙΚΑ…ακούγεται…ΜΠΑΜ!-ΜΠΑΜ!…ΜΠΑΜ!…ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ???!!!….


ΟΙ…ΠΡΟΣΛΗΨΙΣ “ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΚΡΙΣΕΩΣ” ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ» ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ…ΚΡΑΤΟΣ….

Αυτό το θέμα περι των προσλαμβανόμενων από το…ΚΡΑΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΩΝ-ΚΡΙΣΕΩΣ που παίζουν διάφορους ρόλους σε αυτά τα στημένα, σκηνοθετημένα…ΘΕΑΜΑΤΑ, ΣΟΟΥ το έχω καλύψει εκτενέστατα από το 2012 και μετά. Στις παρακάτω αγγελίες, το κράτος προσφέρει «δουλειά» σε όλους όσους θα ήθελαν να συμμετάσουν σε αυτούς τους στημένους πυροβολισμούς που, στην αρχή, βαπτίζονται ως «ασκήσεις για την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων» κτλ, ενώ, οι «τρομοκράτες» δεν είναι άλλοι από το ίδιο το…ΚΡΑΤΟΣ!!! 

Στη πρώτη αγγελία βλέπουμε την ημερομηνία 28 Ιουλ. ΦΕΤΟΣ για την επιχείρηση «OPERATION VIGILANT GUARD», «Επιχείρηση της Επάγρυπνης Φρουράς», που έτυχε να προορίζεται για την πόλη… Ντέιτον του Οχάιο όπου έγινε ο πρόσφατος «πυροβολισμός» εκεί στις…4 ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!….

 

Δείτε επίσης το παρακάτω δημοσίευμα για την ίδια άσκηση με ημερ. 5 Αυγ. 2019…..

Vigilant Guard 19-4 kicks off in Ohio: Aug. 5-9 disaster response exercise is largest in state history

Vigilant Guard 19-4 kicks off in Ohio

Photo By Staff Sgt. George Davis | Members of the 61st Civil Support Team, Arkansas National Guard, brief their incident… read more

COLUMBUS, OH, UNITED STATES

08.05.2019

Story by Staff Sgt. Michael Carden 

Ohio National Guard Public Affairs 

Vigilant Guard kicked off with a flurry of activity Aug. 5, with first responders and emergency management personnel from across Ohio working together during a variety of disaster scenarios designed to test their skills and their teamwork. Involving more than 90 local, state and federal agencies, building interagency communication and interoperability is the focus of the exercise.

“It’s not only a Guard exercise, it’s a whole of government exercise,” said Brig. Gen. Stephen Rhoades, the exercise director for Vigilant Guard 19-4 and commander of the Ohio Army National Guard Special Troops Command (Provisional). “How different parts of government, including volunteers, come together; it’s about how we connect, it’s who we coordinate with. So, when these things do happen, we know what we can bring to bear.”

Vigilant Guard is a training exercise program sponsored by U.S. Northern Command (USNORTHCOM), in conjunction with National Guard Bureau, which provides civil-military first responders and emergency management personnel the opportunity to evaluate their capabilities and identify areas for improvement, in the most realistic, large-scale disaster scenarios possible.

This iteration, being conducted Aug. 5-9 at 11 sites around Ohio, is the largest exercise in the history of the state, with more than more than 3,000 first responders (including about 850 Ohio National Guard members) teaming up for the four-day exercise. For some it will be the first time they meet, and for others, a continuation of well-tended relationships.

“Building partnerships are by far the best thing we can do at these exercises,” said Sean Grady, the director of emergency management and homeland security for Licking County. “It gives us an opportunity to work with each other. They can get the practice, not just the practice within their teams, but practice with each other. It gives us an opportunity to train with all the assets and skills that our partners can bring to bear.”

The relationships and familiarity that the different organizations build means that first introductions won’t be happening on the site of an actual disaster, something that can save lives in an actual emergency.

“Bringing the local first responders and Guard units together and working through the scenarios is vitally important, not only to Ohioans but to the rest of the U.S,” said Scott Walker, deputy superintendent of the Ohio Fire Academy in Reynoldsburg, Ohio, one of the exercise sites. “What we’ve seen today is a good relationship between the local first responders, the local EMA (Emergency Management Agency) and (National Guard) civil support teams; everyone working together for a common goal.”

Link: https://www.dvidshub.net/news/334638/vigilant-guard-19-4-kicks-off-ohio-aug-5-9-disaster-response-exercise-largest-state-history

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ….

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε έναν αξιοματούχο της κυβέρνησης του Ελ Πάσο να λέει ότι, μήνες πρίν, είχαν κάνει όλοι εκεί άσκηση για ένα γεγονός «μαζικών νεκρών». Και μήνες…ΜΕΤΑ, τι συμβαίνει εκεί;;;…

Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα από τον επίσημο ιστότοπο της FEMA όπου, αν θέλει, μπορεί κάποιος μπορεί να εγγραφεί εκεί ως ένας…Active Shooter, δηλαδή, ….ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ!!!

Αυτούς τους ψευτοπυροβολισμούς και επιθέσεις τα λέμε εμείς οι Αμερικανοί «false flags». Δηλαδή, ‘επιθέσεις ψεύτικων σημαίων’ διότι μιλάμε για μια μακροχρόνια τακτική των ΗΠΑ και άλλων εθνών που χρησιμοποιούν δόλιες πολεμικές μεθόδους, μέσω ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ, προκειμένου να έχουν το πάνω χάρι σε οποιδήποτε πόλεμο! Οι κύριοι χρήστες τέτοιων μεθόδων είναι και οι Αμερικανοί αλλά και οι…ΕΒΡΑΙΟΙ που μας χτύπησαν με το…ΑΡΧΙχτύπημα-false flag την…11η Σεπτ του 2001 όπου είχαμε ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ και όπου ο τρόπος της ζωής μας ήλλαξε ΑΡΔΗΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ….ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ διότι ΑΥΤΟ ήταν η έναρξις της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ!!!

Διαβάστε και τα παρακάτω και θα καταλάβετε…

  1. Επίθεση False Flag της κυβέρνησης Ερντογκάν και «ο Άνθρωπος από το…ΙΣΡΑΗΛ»;;;

  2. Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

  3. Ο Σων Στόουν αποκαλύπτει πως ένας ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ενημέρωσε τους Εβραίους να μην πάνε στις δουλειές τους την 11η Σεπτ (’01)!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΟ «ΘΑΝΑΤΟ» ΤΟΥ «ΣΚΟΠΕΥΤΗ» ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΤΈΙΤΟΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ Ο ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ!!!….

Αυτές τις κραυγαλές παραλείψεις τις βλέπουμε ΠΑΝΤΟΥ σε ΟΛΟΥΣ αυτούς τους «πυροβολισμούς» που μοιάζουν περισσότερα με τσίρκο παρά με «ύπαρκτα γεγονότα». ΑΝΑΚΟΙΝΩΑΝ ΤΟ «ΘΑΝΑΤΟ» ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ…ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΥΤΗΣ!!! ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…

 

 


ΣΤΟ BING ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΟΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ» ΣΤΟ ΕΛ ΠΑΣΟ 12 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ!!!….

12 ώρες ΠΡΙΝ τον «πυροβολισμό» στο Ελ Πάσο, στο Bing.com (ανταγωνιστής της Google.com), έγινε ανάρτηση του «πυροβολισμό» στο…Ελ Πάσο!!! 


ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗ ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΌΟΥ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ…

Αυτό είναι απίστευτο και τα λέει όλα μόνο του. 


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΟΔΕΙΩΝ!!!!

Η παρακάτω φωτογραφία προέρχεται από τον λογαριασμό Facebook μιας από τους ηθοποιούς κρίσεως του στημένου «πυροβολισμού» που «έγινε» σε πολυκατάστημα της εταιρείας Walmart στο Ελ Πάσο του Τέξας, της οποίας εταιρείας μεγαλομέτοι τυχαίνει να είναι οι ίδιοι οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ που 7 μέρες ΠΡΙΝ τον «πυροβολισμό», είχαν πουλήσει μετοχές στην εταιρεία για κάποιο πάρα πολύ περίεργο λόγο. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Πρ. πράκτωρ της CIA: Οι πυροβολισμοί στις ΗΠΑ είναι FAKE. Τους κάναμε κι εμείς. Δεν υπάρχουν ούτε νεκροι» για περισσότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!! 

 

Υπάρχουν στο διαδίκτυο ΧΙΛΙΑΔΕΣ τέτοιες φώτο. ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΚΡΙΣΕΩΣ που συμμετέχουν σε ασκήσεις που τυχαίνει να γίνουν και…ΖΩΝΤΑΝΑ και είναι ΑΥΤΕΣ που περνάνε στον κόσμο, μέσω των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ Μ.Μ.Ε., ως «ΑΛΗΘΙΝΑ»!!!….

Νομίζω καλύψαμε αρκετά προς το παρόν όσο αφορά αυτήν ΠΑΝ-ύπουλη ατζέντα του ΟΗΕ για την κατάσχεση των όπλων των Αμερικανών. Αρκεί τώρα να…ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. που μας έχουν βομβαρίσει για όλ’ αυτά, ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ….

Πρέπει να καταλάβετε όλοι εσείς ένα πράγμα, ότι τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!!! Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, σε καθημερινή βάση, ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΔΕΙΣ, fake news, γιατί ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ…ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΞ ΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ 100 ΤΟΙΣ 100 «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΚΑΙ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ» ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ «ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ», ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟ…ΚΡΑΤΟΣ!!!

Η λέξις τρομοκρατία προέρχεται από δύο λέξεις, τρόμος και…ΚΡΑΤΟΣ, απλά πράγματα!!! Τρομοκρατία = τρόμος + κράτος (κρατέω). Μόνο «τρομοκράτες» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά…ΚΡΑΤΗ που…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! Η ύπουλη ατζέντα του ΟΗΕ για την κατάσχεση των όπλων όλων των πολιτών όλων των χωρών του κόσμου παίζεται εδώ και είναι σε εξέλιξη εδώ και πάρα πολλά χρόνια!!!

Κάθε φορά που «λαμβάνει χώρα» ένας τέτοιος «πυροβολισμός» μπορεί αμέσως να καταλάβει κανείς –εφόσον βάλει ΜΥΑΛΟ και ΞΕΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (και να ΜΗΝ στιρίζεται στα ΨΕΜΑΤΑ των ΜΜΕ) τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περιστατικά στοιχεία— ότι είναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ 100 τοις 100 με ψεύτικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ: «νεκρούς», «θύματα», «αίματα», «μακελειο» κτλ…!!! Οι άνθρωποι που παίζουν τους…ΡΟΛΟΥΣ τους σε τέτοιου είδους δράματα -με ό,τι σημαίνει αυτό!– είναι ηθοποιοί κρίσεως (crisis actors) και δουλεούν για το…ΚΡΑΤΟΣ!!!

Τώρα, όποιος θέλει περισσότερες αποδείξεις γι’ ολ’ αυτά, απλά πληκτρολογήστε τους εξής όρους στο δικό μας ιστολόγιο και εκεί θα τα βρείτε ΟΛΑ, όπως, π.χ., «Πυροβολισμός», «τρομοκρατικό χτύπημα», «τρομοκρατική επίθεση», «χτύπημα στο Λονδίνο», «χτύπημα στο Παρίσι». Το έχουν αποδείξει αυτό ξανά και ΞΑΝΑ…!!!….

Διαβάστε και τα παρακάτω για περισσότερες αποδείξεις….

  1. ΕΚΘΕΤΕΙ το ΨΕΥΤΟ-χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία ο Γιάννης Κουντούρης στον «Κώδικα Μυστηρίων»

  2. Στην «Ελεύθερη Ώρα» σήμερα το άρθρο μας για το ΨΕΥΤΙΚΟ χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία!

  3. ΔΕΙΤΕ τις κούκλες να παριστάνουν τα…«ΘΥΜΑΤΑΚΙΑ» στη Νέα Ζηλανδία!!! FAKE ΟΛΑ!!!

  4. ΣΤΗΜΕΝΟ 100% το «χτύπημα» στη Νέα Ζηλανδία, όπως ήταν και στο Παρίσι, Λονδίνο και ΑΛΛΟΥ…

  5. Η fake “μοιραία” πτήση στη Αιθιοπία και το στημένο χτύπημα στη Ν. Ζηλανδία με επίκεντρο την Ελλάδα!

  6. Εβραίοι προς τους Μουσουλμάνους στη Νέα Ζηλανδία: Είμαστε ξαδέλφια και σας στηρίζουμε. Εεε;;;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr