Home Greek News Τέλος στο άσυλο της ανομίας στα πανεπιστήμια

Τέλος στο άσυλο της ανομίας στα πανεπιστήμια

by _
0 comment 110 views

Τέλος στο άσυλο της ανομίας στα πανεπιστήμια


Η κυβέρνηση υλοποίησε την προεκλογική της δέσμευση – Υπέρ της διάταξης ψήφισαν 162 βουλευτές – Μητσοτάκης: Τα πανεπιστήμια είναι χώροι ανοιχτής έκφρασης δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές ούτε πράξεις κοινών μαφιόζων ούτε δράσεις πολιτικών «μπράβων»

Υπερψηφίστηκε το άρθρο 64 για το πανεπιστημιακό άσυλο του διυπουργικού νομοσχεδίου από την πλειοψηφία της Βουλής.
Υπερ της διάταξης ψήφισαν 162 βουλευτές, κατά 15 και 21 δήλωσαν «παρών»

Υπέρ του άρθρου 64 ψήφισαν οι ΚΟ της ΝΔ και της Ελληνικής Λύσης. Το Κίνημα Αλλαγής δήλωσε «παρών», το ΚΚΕ καταψήφισε ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΜεΡΑ25 απείχαν από την διαδικασία.

Νωρίτερα, στ διάρκεια της συζήτησης του άρθρου στη Βουλή ο πρώθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τονίσει πως «εμείς δεν θέλουμε αστυνόμους στα πανεπιστήμια. Θέλουμε, όμως, να διώξουμε από εκεί τους κουκουλοφόρους που αστυνομεύουν τη ζωή των φοιτητών» τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Έχουν αφήσει τα πανεπιστήμια σαν κατακτημένα κτίρια να ανήκουν σε κάποιους άλλους και όχι στους φοιτητές και στους καθηγητές»

Ολόκληρη ο ομιλία Μητσαοτάκη έχει ως εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.protothema.gr/politics/article/915202/telos-sto-asulo-tis-anomias-sta-panepistimia/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr