Το μήνυμα του συντρόφου της αστροφυσικού: «Να πεις σε όλους τους λεβέντες ένα μεγάλο ευχαριστώ»


Το μήνυμα του συντρόφου της αστροφυσικού: «Να πεις σε όλους τους λεβέντες ένα μεγάλο ευχαριστώ»


«Να πεις σε όλους τους λεβέντες ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε ο σύντροφος της Ναταλί Κρίστοφερ, ο οποίος ακόμα και σε αυτές τι Δύσκολες ώρες δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους εργάστηκαν σκληρά για να βρεθεί η σύντροφός του.

Η είδηση του θανάτου της 35χρονης αστροφυσικού, Ναταλί Κρίστοφερ, στην Ικαρία έκανε το γύρο του κόσμου. Ο σύντροφός της, ο οποίος την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή μαζί με τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, λύγισε. Δεν άντεξε στην είδηση ότι η Ναταλί εντοπίστηκε νεκρή. 

Παρά το σοκ του, όμως, θέλησε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν να βρεθεί η Βρετανίδα, Ναταλί Κρίστοφερ, που αγνοείτο από το πρωί της Δευτέρας.

Ειδικότερα, όπως ανάρτησε στο facebook ένας από τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες, ο Βαγγέλης Κριαράς, ο Κυριάκος, ο άνδρας που είχε σχέση με την 35χρονη αστροφυσικό που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία, θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κριαράς ανάρτησε τη στιχομυθία του με τον Κύπριο και σύντροφο της, Ναταλί Κρίστοφερ. «Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες… Ευχαριστώ», φέρεται να έγραψε ο Κύπριος σύμφωνα με την ανάρτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!