Home Greek News ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΠΕΚΡΗ. ΟΙ ΑΣΩΤΕΣ ΚΟΡΕΣ, Η ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΓΑΜΠΡΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΠΕΚΡΗ. ΟΙ ΑΣΩΤΕΣ ΚΟΡΕΣ, Η ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΓΑΜΠΡΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

by _
0 comment 143 views

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΠΕΚΡΗ. ΟΙ ΑΣΩΤΕΣ ΚΟΡΕΣ, Η ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΓΑΜΠΡΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΜΕΣΑ ΤΡΩΝΕ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. 45 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


Όταν στην Κύπρο «κούρευαν» τις καταθέσεις, οι γαμπροί του Αναστασιάδη έβγαζαν νύχτα τα λεφτά τους από το νησί και… ειρωνεύονταν τους κοινούς θνητούς Κυπρίους

Ένας περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών είναι ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης. Το ίδιο και οι κόρες για τον πατέρα, οι οποίες όπου σταθούν και όπου βρεθούν δηλώνουν την περηφάνια τους για τον εκείνον.

Οι Κύπριοι, ωστόσο, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, μετά από επίσκεψή μας στο νησί, δεν νιώθουν καμία περηφάνια για την οικογένεια Αναστασιάδη….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr