Home Greek News ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΑ το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ. “Μακελειό” στο Ελ Πάσο: Είκοσι “νεκροί”. Οι Ρότσιλντ πούλησαν τις μετοχές τους στο WALMART μέρες ΠΡΙΝ!

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΑ το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ. “Μακελειό” στο Ελ Πάσο: Είκοσι “νεκροί”. Οι Ρότσιλντ πούλησαν τις μετοχές τους στο WALMART μέρες ΠΡΙΝ!

by _
0 comment 272 views

FAKE, ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ: ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΑ το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ ένα ακόμη έναν ΨΕΥΤΙΚΟ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ». “Μακελειό” στο Ελ Πάσο: Είκοσι “νεκροί”. Οι Ρότσιλντ πούλησαν τις μετοχές τους μέρες ΠΡΙΝ!!!

Το πολυκατάστημα όπου υποτιθεται ότι έγινε ο εν λόγω “πυροβολισμός” λέγεται WALMART, που όταν το διαβάσει κανείς ανάποδα λέει…MARTial LAW, δηλαδή,…ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί μεγαλομέτοχοι αυτού είναι οι ίδιοι οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ που μέρες ΠΡΙΝ, ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;;; Δείτε το παρακάτω απόσπασμα….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»  – ΠΟΤΕ θα βάλουμε ΜΥΑΛΟ σχετικά με όλα αυτά τα ΨΕΥΤΙΚΑ «χτυπήματα» που κάνει συνέχεια το αμερικανικό βαθύ κράτος προκειμένουν να χρησιμοποιούυν ολους αυτούς τους ΔΗΘΕΝ και ΧΩΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…. «πυροβολισμούς» σαν…ΠΡΟΣΧΗΜΑ με το οποίον…ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΣΕΙ ΥΠΟΥΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ του….Ο.Η.Ε.;;; Αυτά όμως συμβαίνουν πλέον ΠΑΝΤΟΥ, όπως είδαμε στην περίπτωση του εντελώς καραγκιοζιλίκα ΣΤΗΜΕΝΟ «πυροβολισμό» στη Νέα Ζηλανδία. Διαβάστε και τα παρακάτω για αποδείξεις….

  1. ΕΚΘΕΤΕΙ το ΨΕΥΤΟ-χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία ο Γιάννης Κουντούρης στον «Κώδικα Μυστηρίων»

  2. Στην «Ελεύθερη Ώρα» σήμερα το άρθρο μας για το ΨΕΥΤΙΚΟ χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία!

  3. ΔΕΙΤΕ τις κούκλες να παριστάνουν τα…«ΘΥΜΑΤΑΚΙΑ» στη Νέα Ζηλανδία!!! FAKE ΟΛΑ!!!

  4. ΣΤΗΜΕΝΟ 100% το «χτύπημα» στη Νέα Ζηλανδία, όπως ήταν και στο Παρίσι, Λονδίνο και ΑΛΛΟΥ…

  5. Η fake “μοιραία” πτήση στη Αιθιοπία και το στημένο χτύπημα στη Ν. Ζηλανδία με επίκεντρο την Ελλάδα!

  6. Εβραίοι προς τους Μουσουλμάνους στη Νέα Ζηλανδία: Είμαστε ξαδέλφια και σας στηρίζουμε. Εεε;;;

ΜΟΝΟ από αυτά που έχουμε δημοσιεύσει για το στημένο «χτύπημα» στη Νέα Ζηλανδία θα καταλάβετε πως όλοι μα…ΟΛΟΙ αυτοί οι δήθεν «πυροβολισμοί» είναι ΨΕΥΤΙΚΟΙ 100 τοις 100 και ότι υπάρχει μια κρυφή και ΥΠΟΥΛΗ ατζέντα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!! Αλλά τα έχουμε καλύψει ΟΛΑ όσον αφορά όλα αυτά τα στημένα «τρομοκρατικά χτυπήματα» κτλ., και αυτά μπορείτε να τα βρείτε ΟΛΑ με τη βοήθεια της μηχανής αναζητήσεως αυτού του ιστολογίου.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ;;… λίγες μέρες μέτα τον «πυροβολισμό» σε φεστιβάλ στη Καλιφόρνια έχουμε τώρα…ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ «πυροβολισμό» στο Ελ Πάσο του Τέξας;; Δεν μας κάνει εντύπωση πως όλοι αυτοί οι δήθεν «πυροβολισμός» «συμβαίνουν»…Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ με έναν απίστευτο ρυθμό και συχνότητα…ΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ;;;

Στο πρόσφατο άρθρο μας για το στημένο, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΟ…ΘΕΑΜΑ στο Gilroy της Καλιφόρνια με τίτλο «Άλλος ένας ΨΕΥΤΙΚΟΣ, FAKE «πυροβολισμός» και αυτή τη φορά σε φεστιβάλ στην Καλιφόρνια! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!» σας γράψουμε τα εξής διαφωτιστικά….

Πρέπει να καταλάβετε ένα πράγμα, ότι τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!!! Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, σε καθημερινή βάση, ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΔΕΙΣ, fake news, γιατί ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ…ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΞ ΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ 100 ΤΟΙΣ 100 «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΚΑΙ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ» ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ «ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ», ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟ…ΚΡΑΤΟΣ!!!

Η λέξις τρομοκρατία προέρχεται από δύο λέξεις, τρόμος και…ΚΡΑΤΟΣ, απλά πράγματα!!! Τρομοκρατία = τρόμος + κράτος (κρατέω). Μόνο «τρομοκράτες» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά…ΚΡΑΤΗ που…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! Η ύπουλη ατζέντα του ΟΗΕ για την κατάσχεση των όπλων όλων των πολιτών όλων των χωρών του κόσμου παίζεται εδώ και είναι σε εξέλιξη εδώ και πάρα πολλά χρόνια!!!

Κάθε φορά που «λαμβάνει χώρα» ένας τέτοιος «πυροβολισμός» μπορείς αμέσως να καταλάβει κανείς –εφόσον βάλει ΜΥΑΛΟ και ΞΕΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (και να ΜΗΝ στιρίζεται στα ΨΕΜΑΤΑ των ΜΜΕ) τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περιστατικά στοιχεία— ότι είναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ 100 τοις 100 με ψεύτικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ: «νεκρούς», «θύματα», «αίματα», «μακελειο» κτλ…!!! Οι άνθρωποι που παίζουν τους…ΡΟΛΟΥΣ τους σε τέτοιου είδους δράματα -με ό,τι σημαίνει αυτό!– είναι ηθοποιοί κρίσεως (crisis actors) και δουλεούν για το…ΚΡΑΤΟΣ!!!

Τώρα, όποιος θέλει αποδείξεις γι’ ολ’ αυτά, απλά πληκτρολογήστε τους εξής όρους στο δικό μας ιστολόγιο και εκεί θα τα βρείτε ΟΛΑ, όπως, π.χ., «Πυροβολισμός», «τρομοκρατικό χτύπημα», «τρομοκρατική επίθεση», «χτύπημα στο Λονδίνο», «χτύπημα στο Παρίσι». Το έχουν αποδείξει αυτό ξανά και ΞΑΝΑ…!!!….

Όσο για αυτούς τους λεγομένους Ηθοποιούς Κρίσεως, στο παρακάτω βίντεο θα μάθετε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ότι αυτοί οι παλιάνθρωποι αποτελούν κυριολεκτικά το…ΚΑΣΤ αυτών των ψευτοχτυπημάτων, τα οποία δημιουργεί και συντονίζει το ίδιο το υπουργείο «Εσωτερικής Ασφάλειας» όσο και το ίδιο το…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Και στην περιγραφή του βίντεο μπορείτε να βρείτε συνδέσμους άρθρων που έχουν δημοσιευθεί στα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΣΆΙΤ ΕΙΔΗΣΕΩΝ όπου…τα ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!!! Θες να παίξει το ρόλο του «σκοπευτή» ή ενός «θύματος»;; Κανένα πρόβλημα, απλά συμπλήρωσε το απαιτούμενο από την κυβέρνηση ηλεκτρονικό έντυπο, συμφώνησε με τους όρους ΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ, και μετά θα σε βάλουμε στην αμέσως επόμενη άσκηση της κυβέρνησης για την «πρόληψη» τρομοκρατικής επιθέσεως, που συνήθως έχει να τάση να γίνει…LIVE, ΖΩΝΤΑΝΑ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, διότι ΜΕΤΑ, το στέλνουμε στα…Μ.Μ.Ε. για….ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ…. 

Στην αγγλική εκδοχή του άρθρου μας για τον ψεύτικο πυροβολισμό στη Καλοφόρνια με τίτλο «Gilroy Garlic Festival: Eye witnesses: At least TWO gunman. The gov’t & media say only 1! #FalseFlag» δηλαδή, «Αυτόπτες μάρτυρες: Τουλάχιστον ΔΥΟ σκοπευτές ενώ η κυβέρνηση κι ο τύπος λένε ότι υπήρξε ΜΟΝΟ 1», καταρρίπτουμε κι αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ-ΣΌΟΥ με τη βοήθεια των δύο παρακάτω κυρίων-αυτόπτων μαρτύρων που λένε ότι μίλησαν με άλλους αυτόπτες μάρτυρες που τους είπαν ότι είδαν τουλάχιστον…ΔΥΟ (2) ανθρώπους με καραμπίνες, ενώ η κυβέρνηση κι ο τύπος συνεχίζουν να λένε ότι υπήρξε ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ, ο οποίος αποφάσισε τόσο ΒΟΛΙΚΑ -για τους αστυνομικούς– να «αυτοκτονήσει» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ το «μακελειό». ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα από τον επίσημο ιστότοπο της FEMA όπου, αν θέλει, μπορεί κάποιος μπορεί να εγγραφεί εκεί ως ένας…Active Shooter, δηλαδή, ….ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ!!!

Αυτούς τους ψευτοπυροβολισμούς και επιθέσεις τα λέμε εμείς οι Αμερικανοί «false flags». Δηλαδή, ‘επιθέσεις ψεύτικων σημαίων’ διότι μιλάμε για μια μακροχρόνια τακτική των ΗΠΑ και άλλων εθνών που χρησιμοποιούν δόλιες πολεμικές μεθόδους, μέσω ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ, προκειμένου να έχουν το πάνω χάρι σε οποιδήποτε πόλεμο! Οι κύριοι χρήστες τέτοιων μεθόδων είναι και οι Αμερικανοί αλλά και οι…ΕΒΡΑΙΟΙ που μας χτύπησαν με το…ΑΡΧΙχτύπημα-false flag την…11η Σεπτ του 2001 όπου είχαμε ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ και όπου ο τρόπος της ζωής μας ήλλαξε ΑΡΔΗΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ….ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ διότι ΑΥΤΟ ήταν η έναρξις της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ!!!

Διαβάστε και τα παρακάτω και θα καταλάβετε…

  1. Επίθεση False Flag της κυβέρνησης Ερντογκάν και «ο Άνθρωπος από το…ΙΣΡΑΗΛ»;;;

  2. Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

  3. Ο Σων Στόουν αποκαλύπτει πως ένας ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ενημέρωσε τους Εβραίους να μην πάνε στις δουλειές τους την 11η Σεπτ (’01)!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί η Apple -για την οποίαν ήμουν υπεύθυνος το 2012 και μετά για την έκδοση όλων των νέων της λογισμικών στα Ελληνικά για όλο το Πανελλήνιων– αναπτύσσει μια έκδοση αγγλικής γλώσσας του Ισραηλινού θρίλερ που λέγεται…False Flag (εδώ). ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

Το πολυκατάστημα όπου υποτιθεται ότι έγινε ο εν λόγω “πυροβολισμός” λέγεται WALMART, που όταν το διαβάσει κανείς ανάποδα λέει…MARTial LAW, δηλαδή,…ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ…..

 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ….ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗΣ της κρατικής υπηρεσίας της….FEMA στα….ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ!!! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΔΩ >>…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ όπου στην αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου θα βρείτε πολλές άλλες αποδείξεις.

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο του «Πρωτου Θέματος» για αυτό ….


Πρωτο Θέμα : Μακελειό στο Ελ Πάσο: Είκοσι οι νεκροί από τα πυρά του 21χρονου δράστη

Ξεπερνούν τους 26 οι τραυματίες – Συνελήφθη ο νεαρός δράστης – Για «έγκλημα μίσους» κάνουν λόγο οι αρχές – Τραμπ: Πολύ άσχημα τα νέα από το Τέξας

Νεαρός έσπειρε τον θάνατο σε πολυκατάστημα στην πόλη Ελ Πάσο, στο Τέξας (νότιες ΗΠΑ), όπου άνοιξε πυρ και σκότωσε είκοσι ανθρώπους που είχαν πάει ανυποψίαστοι να κάνουν τα ψώνια τους, πριν συλληφθεί.

Από τα πυρά του άνδρα, ο οποίος άρχισε να ρίχνει χθες το πρωί στον χώρο έξω από το πολυκατάστημα Walmart, που προτιμούν πολλά μέλη της κοινότητας των λατινοαμερικάνων του Ελ Πάσο, τραυματίστηκαν άλλοι 26 άνθρωποι, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οπλοφόρος, λευκός, 21 ετών, είχε συντάξει ένα «μανιφέστο» το οποίο καθιστά σαφές ότι επρόκειτο για «έγκλημα μίσους».

Στις ΗΠΑ, ο συγκεκριμένος προσδιορισμός αναφέρεται σε εγκλήματα με θύματα πρόσωπα τα οποία στοχοθετούνται εξαιτίας χαρακτηριστικών όπως η φυλή, το θρήσκευμα, ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός τους.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr