Home Greek News Σε αυτη την τελετη τις τρωνε στο αριστερο ματι

Σε αυτη την τελετη τις τρωνε στο αριστερο ματι

by _
0 comment 255 views

Σε αυτη την τελετη τις τρωνε στο αριστερο ματι


Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνουν σατανιστές, τους κάνουν γενικά μαύρους στο ξύλο μέχρι να περάσει η μαύρη οντότητα μέσα τους και να κατοικίσει στο σώμα-περίβλημα. Είναι ένας τρόπος με τον οποίο συμβαίνει αυτό και είναι μια εθελοντική πράξη/τελετή για τους σατανιστές Ιλουμινατι. Συχνά γίνεται από τους πολιτικούς ηγέτες και τις εξουσίες όπως οι πρόεδροι των «ελεύθερων δημοκρατιών», αλλά και διάσημοι τραγουδιστές ή αστέρια του Χόλιγουντ δεν πάνε καθόλου πίσω.

Η τελετή στην οποία συμβαίνει αυτό είναι αρκετά οδυνηρή για τον υποψήφιο σατανιστή και πρέπει επομένως να «φάει πόνο» (‘eat pain’) πριν ολοκληρωθεί το τελετουργικό, που κατά τη διάρκεια αυτού του τελετουργικού τους κάνουν μαύρους για να γίνουν πιο δυνατοί και να αντέχουν (τι ακριβώς;), γι αυτό βλέπουμε ένα μαύρο (συνήθως) αριστερό μάτι.

Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, γι αυτό εμφανίζονται τακτικά φωτογραφίες στις ειδήσεις των διάσημων ατόμων με ένα τεράστιο μαύρο μάτι

Το επόμενο που τους συμβαίνει είναι ότι χάνουν την ψυχή τους κατά τη διάρκεια μιας τελετής και μπαίνουν μαύρες οντότητες, όπως ορίζεται απο τον μέγα ραδιουργό, και αιώνιο εχθρό της ανθρωπότητας….

Πηγή >> ΚΟΡΑΚΑΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr