Home Greek News Σε έναν χρόνο από σήμερα θα λειτουργήσει δίκτυο υδροπλάνων στην Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Σε έναν χρόνο από σήμερα θα λειτουργήσει δίκτυο υδροπλάνων στην Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

by _
0 comment 111 views

Φώτο. «των Ελληνικών Νέων Τώρα»


Σε έναν χρόνο από σήμερα θα λειτουργήσει δίκτυο υδροπλάνων στην Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Σε έναν χρόνο από σήμερα θα λειτουργήσει δίκτυο υδροπλάνων στην Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Πηγή: www.lifo.gr / NEWSROOM 3.8.2019 | 11:07


Την πεποίθηση πως «του χρόνου τέτοια εποχή θα πετάμε με υδροπλάνα» εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.   «Toυ χρόνου τέτοια εποχή θα πετάμε με υδροπλάνα, τελείωσε! Θα κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για να πετάμε με υδροπλάνα», διεμήνυσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «η διαφορά αυτής της κυβέρνησης είναι ότι έχουμε βαρεθεί να συζητάμε τα ίδια, θέλουμε να τα δούμε να γίνονται».

«Ήμουν υφυπουργός ανάπτυξης ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας στην κυβέρνηση Παπαδήμου το 2011, τότε κάναμε συσκέψεις στο γραφείο μου για το θέμα των υδροπλάνων. Έχουμε 2019 και κάναμε τα ίδια», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα να «μην μένουν στα χαρτιά αναπτυξιακά σχέδια, όπως αυτό».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε επίσης πως δεν έχει πρόβλημα να μιλά δημόσια και να αναλαμβάνει τέτοιου είδους πολιτικά ρίσκα επιμένοντας πως η λειτουργία δικτύου υδροπλάνων θα ξεκινήσει σε μόλις έναν χρόνο από σήμερα.

«Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι η Ελλάδα, είναι μια χώρα στην οποία υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει το δίκτυο υδροπλάνων, διότι, δεν γίνεται να έχουμε αυτή τη χώρα, που είναι ιδανική για αυτό το μέσο το οποίο θα έδινε την δυνατότητα με πολύ λίγα χρήματα, σε πολύ λίγο χρόνο να αποκτάμε πρόσβαση σε προορισμούς που σήμερα είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτοι», δήλωσε ο ίδιος.

Επιπλέον ανέφερε ότι έχουν γίνει συναντήσεις με επενδυτές και έχει προγραμματιστεί διυπουργική σύσκεψη για το θέμα την επόμενη εβδομάδα.


Πηγή: www.lifo.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr