Home Greek News “Απόβρασμα της κοινωνίας όποιος δεν πληρώνει για το Μετρό” λέει ενώ παραβιάζει ο ΙΔΙΟΣ τον ΚΟΚ!

“Απόβρασμα της κοινωνίας όποιος δεν πληρώνει για το Μετρό” λέει ενώ παραβιάζει ο ΙΔΙΟΣ τον ΚΟΚ!

by _
0 comment 135 views

“Απόβρασμα της κοινωνίας όποιος δεν πληρώνει για το Μετρό” λέει ο κ Κωνσταντίνος Αχιλλέας Καραμανλής ενώ παραβιάζει ο ΙΔΙΟΣ τον ΚΟΚ (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας)!


 

Οδικώς από τις Σέρρες στην Αμφίπολη με κλιψάκια στις θήκες της ζώνης, (δεν υπάρχει καν πρόθεση να της φορέσουν) για να μη χτυπάει το ”buzzer” στην υποδοχή των ζωνών. Αυτός ο τύπος (υπουργός Υποδομών και Μεταφορών) που με θράσος παραβίαζε (φυσικά ατιμώρητος) τον ΚΟΚ είχε το θράσος να πει: “Οποιος μπαίνει τσάμπα στο μετρό πρέπει να νιώθει απόβρασμα της κοινωνίας”.Το πρόστιμο για μη χρήση ζώνης ασφαλείας είναι 350 € ως 1050 €. Δηλαδή όσο αντιστοιχεί σε 250 ως 750 κοινωνικά αποβράσματα που δεν πληρώνουν εισιτήριο μετρό 1,40 €. Ο Ελληναρισμός στα καλύτερα του. https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=k_lZZqL4KDc

-Morgan Christos

 

Αλλά ΔΕΝ σταματάμε εδώ….


ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ’14 ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ & “ΞΕΧΑΣΕ” ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ <<ΞΕΧΑΣΕ>> ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ….


Αρχικός σύνδεσμος των ανωτέρω>> https://opencorporates.com/companies/gr/044311807000

ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Ο θυμόσοφος λαός λέει κατά τον λαό και οι ηγέτες του και πως να μην ισχύει αυτό άλλωστε όταν τα αποβράσματα της κοινωνίας που δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου υπουργού ΥΠΕΧΩΔΕ κυρίου καραμανλή ψηφίζουν υπουργούς και κόμματα που <<ξεχνάνε>> να δηλώσουν στην δήλωση πόθεν έσχες που καταθέτει από το 2015 ότι είναι μέλος ΔΣ της εταιρείας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΕ όπου και παραιτήθηκε λίγες μέρες προ της αναλήψεως των καθηκόντων του ως υπουργός.
εδω η δήλωση πόθεν έσχες του:
Και εδώ η απόφαση αλλαγής του ΔΣ της εν λόγω εταιρείας….

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr