Home Greek News ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ. Απούσα από τη Θράκη η ελληνική κυβέρνηση…

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ. Απούσα από τη Θράκη η ελληνική κυβέρνηση…

by _
0 comment 113 views

GreekNewsOnDemand.com: ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!


ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ

Απούσα από τη Θράκη η ελληνική κυβέρνηση…

-Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Η εποχή που ζούμε χαρακτηρίζεται ως ηλεκτρονική! Όλα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτήν την ραγδαία ηλεκτρονική εξέλιξη, τότε είναι απών από τις κοσμογονικές εξελίξεις που συντελούνται στον Πλανήτη Γη! Το ίδιο συμβαίνει και στην πληροφόρηση! Από τη στιγμή που μέρος των πολιτών – μικρό και κάθε μέρα που περνάει μικρότερο – ενημερώνεται από τα δημοσιογραφικά Μέσα (εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεόραση) τα οποία ανήκουν σε επιχειρηματίες, των οποίων τα συμφέροντα είναι συνυφασμένα με κάποιο από τα κόμματα της Εξουσίας, κι έτσι οι ειδήσεις είναι εξόχως φιλτραρισμένες για να διαμορφώνουν και να καθοδηγούν την κοινή γνώμη σε λάθος κατεύθυνση και σε λάθος αποτέλεσμα!

Είπα όμως παραπάνω, ότι ζούμε στην ηλεκτρονική εποχή! Την εποχή του διαδικτύου, που σχεδόν το σύνολο της νεολαίας, αλλά και μεγάλο μέρος ώριμων πολιτών ενημερώνεται από αυτό, το προς το παρόν ελεύθερο Μέσο πληροφόρησης! Που δεν μπορούν να το φιμώσουν, αλλά προσπαθούν να το μπασταρδέψουν δημιουργώντας τα παραπάνω εξουσιαζόμενα Μέσα και ηλεκτρονικές σελίδες πληροφόρησης! Μη αγγίζοντας ωστόσο, την πραγματική πληροφορία που όντως καίει, για να μην περάσει στο σύνολο των πολιτών!

Οφείλουμε λοιπόν όλοι, να αναζητούμε αυτές τις πληροφορίες που μας “κρύβουν” επιμελώς τα εξουσιαζόμενα Μέσα πληροφόρησης!

Τουρκική απόβαση στην Θράκη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> http://egerssi.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7-

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr