Home ΗΠΑ Άλλος ένας ΨΕΥΤΙΚΟΣ, FAKE «πυροβολισμός» και αυτή τη φορά σε φεστιβάλ στην Καλιφόρνια! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!

Άλλος ένας ΨΕΥΤΙΚΟΣ, FAKE «πυροβολισμός» και αυτή τη φορά σε φεστιβάλ στην Καλιφόρνια! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!

by _
0 comment 140 views

Άλλος ένας ΨΕΥΤΙΚΟΣ, FAKE «πυροβολισμός» και αυτή τη φορά σε φεστιβάλ στην Καλιφόρνια! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!

Σχολιάζει GreekNewsOnDemand.com: Προτού διαβάσετε το ακόλουθο άρθρο του «ΠΡΩΤΟΘΕΜΑΤΟΣ» πρέπει να καταλάβετε ένα πράγμα, ότι τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!!! Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, σε καθημερινή βάση, ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΔΕΙΣ, fake news, γιατί ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ…ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΞ ΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ 100 ΤΟΙΣ 100 «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΚΑΙ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ» ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ «ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ», ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟ…ΚΡΑΤΟΣ!!!

Η λέξις τρομοκρατία προέρχεται από δύο λέξεις, τρόμος και…ΚΡΑΤΟΣ, απλά πράγματα!!! Τρομοκρατία = τρόμος + κράτος (κρατέω). Μόνο «τρομοκράτες» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά…ΚΡΑΤΗ που…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! Η ύπουλη ατζέντα του ΟΗΕ για την κατάσχεση των όπλων όλων των πολιτών όλων των χωρών του κόσμου παίζεται εδώ και είναι σε εξέλιξη εδώ και πάρα πολλά χρόνια!!!

Κάθε φορά που «λαμβάνει χώρα» ένας τέτοις «πυροβολισμός» μπορείς αμέσως να καταλάβει κανείς –εφόσον βάλει ΜΥΑΛΟ και ΞΕΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (και να ΜΗΝ στιρίζεται στα ΨΕΜΑΤΑ των ΜΜΕ) τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περιστατικά στοιχεία— ότι είναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ 100 τοις 100 με ψεύτικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ: «νεκρούς», «θύματα», «αίματα», «μακελειο» κτλ…!!! Οι άνθρωποι που παίζουν τους…ΡΟΛΟΥΣ τους σε τέτοιου είδους δράματα -με ό,τι σημαίνει αυτό!– είναι ηθοποιοί κρίσεως (crisis actors) και δουλεούν για το…ΚΡΑΤΟΣ!!!

Τώρα, όποιος θέλει αποδείξεις γι’ ολ’ αυτά, απλά πληκτρολογήστε τους εξής όρους στο δικό μας ιστολόγιο και εκεί θα τα βρείτε ΟΛΑ, όπως, π.χ., «Πυροβολισμός», «τρομοκρατικό χτύπημα», «τρομοκρατική επίθεση», «χτύπημα στο Λονδίνο», «χτύπημα στο Παρίσι». Το έχουν αποδείξει αυτό ξανά και ΞΑΝΑ…!!!….


Τρόμος στην Καλιφόρνια: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε φεστιβάλ – Τουλάχιστον τρεις νεκροί

29/07/2019, 05:42

Νεκρός είναι και ο δράστης, σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής Αστυνομίας – Μεταξύ των νεκρών φέρεται να βρίσκεται κι ένα αγοράκι τριών ετών – Τουλάχιστον 15 τραυματίες – Μαρτυρίες σοκ

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 15 τραυματίστηκαν στην επίθεση χθες Κυριακή σε φεστιβάλ τροφίμων και ποτών στο Γκίλροϊ της Καλιφόρνιας, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης, ο Σκοτ Σμίδι, διευκρινίζοντας ότι στον απολογισμό αυτόν συμπεριλαμβάνεται ο δράστης της.

«Είναι απίστευτα θλιβερό και αποκαρδιωτικό μια εκδήλωση που κάνει τόσο μεγάλο καλό στην κοινότητα να αμαυρώνεται από μια τραγωδία όπως αυτή», είπε ο Σμίδι.

Κατά τον επικεφαλής της αστυνομίας ο δράστης, που έκοψε έναν φράχτη για να εισβάλει στο πάρκο όπου γινόταν η ετήσια εκδήλωση, ενδέχεται να είχε έναν συνεργό.

Τα κίνητρα του ενόπλου δεν είναι ακόμη σαφή.

Βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης να εικονίζουν τρομοκρατημένους ανθρώπους καθώς τρέχουν να καλυφθούν με εκπυρσοκροτήσεις να ακούγονται στο φόντο.

Νωρίτερα, ένα μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Γκίλροϊ, ο Ντιόν Μπράκο, δήλωσε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας The New York Times ότι τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν από τα πυρά, την τελευταία ημέρα του ετήσιου φεστιβάλ τροφίμων και ποτών.
Ο Μπράκο είχε κάνει λόγο για μια σύλληψη. «Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν κι άλλοι [ένοπλοι], είμαστε λοιπόν αναγκασμένοι να μεταχειριστούμε την κατάσταση ως εάν να συνεχίζει να εκτυλίσσεται», είπε στην εφημερίδα και πρόσθεσε: «έχουμε αναπτύξει αστυνομικούς από εδώ μέχρι το Σαν Χοσέ».

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα μόλις τριών ετών αγοράκι.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr