Home Greek News Στη φόρα το «πάρτι» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ της Δούρου στην Περιφέρεια

Στη φόρα το «πάρτι» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ της Δούρου στην Περιφέρεια

by _
0 comment 116 views

Μένει να βγουν στο φως και οι προσκεκλημένοι στο «πάρτι» της κυρίας Δούρου |φωτ. αρχείου Πηγή: Protagon.gr


Στη φόρα το «πάρτι» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ της Δούρου στην Περιφέρεια

Οπως προκύπτει μέσα από συγκεκριμένα στοιχεία που αποκαλύπτει ο Γιάννης Σγουρός, η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής χρησιμοποίησε τους πόρους του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για σειρά δαπανών που κάθε άλλο παρά αναπτυξιακό χαρακτήρα είχαν 

Protagon Team 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, 16:06 / Πηγή: Protagon.gr


Το «πάρτι» στην Περιφέρεια Αττικής, επί διοίκησης Δούρου, με δαπάνες χιλιάδων ευρώ σε συνέδρια, εκδηλώσεις, εκθέσεις, διαφημίσεις από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής , φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός.

Οπως προκύπτει μέσα από σειρά στοιχείων που αποκαλύπτει ο κ. Σγουρός, η απερχόμενη διοίκηση της Ρένας Δούρου χρησιμοποίησε τους πόρους του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για δαπάνες που κάθε άλλο παρά αναπτυξιακό χαρακτήρα είχαν.

Πρόκειται για δαπάνες των οποίων το ύψος στη συντριπτική τους πλειονότητα δεν ξεπερνά αυτοτελώς τις 20.000 € πλέον ΦΠΑ, γεγονός που σημαίνει ότι γίνονται με τις διαδικασίες της απευθείας ανάθεσης, χωρίς δηλαδή στοιχειώδη διαγωνιστική διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >> https://www.protagon.gr/epikairotita/sti-fora-to-parti-ekatontadwn-xiliadwn-evrw-tis-dourou-stin-perifereia-44341882299

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr