Home Greek News ΤΕΛΟΣ στην κατάργηση του αγιασμού και της προσευχής στα σχολεία – Η Ελληνική Σημαία εκεί που πρέπει (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΕΛΟΣ στην κατάργηση του αγιασμού και της προσευχής στα σχολεία – Η Ελληνική Σημαία εκεί που πρέπει (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 231 views

ΤΕΛΟΣ στην κατάργηση του αγιασμού και της προσευχής στα σχολεία – Η Ελληνική Σημαία εκεί που πρέπει (ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΠΙΠΛΕΟΝ: «Χαρά« έχει σκορπίσει στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, η κατάργηση του ασύλου…

Επειδή δεν είναι όλοι ίδιοι, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έχει προετοιμάσει μια σειρά αλλαγών για τα σχολεία και το νέο Λύκειο, που επαναφέρουν την αριστεία και διατηρούν την χριστιανοσύνη στα σχολεία.

Μεταξύ αυτών είναι η θέσπιση του Εθνικού Απολυτηρίου, οι προαγωγικές εξετάσεις σε κάθε τάξη του Λυκείου, και η επαναφορά των πρότυπων και πειραματικών σχολείων.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», το υπουργείο Παιδείας είναι έτοιμο:

  1. Να καταργήσει την κλήρωση για την σημαία (σημαιοφόρο) στις παρελάσεις που είχε καθιερώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό σημαίνει ότι η σημαία θα «πηγαίνει» στους άριστους (αριστούχους) κάθε σχολείου, όπως ίσχυε στο παρελθόν.
  2. Να δώσει ένα εμφατικό «τέλος» στον διάλογο περί κατάργησης του αγιασμού και της προσευχής στα σχολεία. Ο συγκεκριμένος διάλογος είχε ξεκινήσει από το υπουργείο Παιδείας επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «εξαφάνισε» και την απόφαση του τέως υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου για να χτυπά το κουδούνι στα σχολεία στις 9:00. Το υπουργείο Παιδείας επισήμανε ότι το πρώτο κουδούνι στα σχολεία θα χτυπά στις 8:15.

Επιπλέον, το νέο υπουργείο Παιδείας έχει προετοιμάσει ένα ειδικό πακέτο μέτρων και για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα πανεπιστήμια, με πρώτο εξ αυτών την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.


ΦΩΤΟ eurokinissi

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr