ΤΕΛΟΣ στην κατάργηση του αγιασμού και της προσευχής στα σχολεία – Η Ελληνική Σημαία εκεί που πρέπει (ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΕΛΟΣ στην κατάργηση του αγιασμού και της προσευχής στα σχολεία – Η Ελληνική Σημαία εκεί που πρέπει (ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΠΙΠΛΕΟΝ: «Χαρά« έχει σκορπίσει στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, η κατάργηση του ασύλου…

Επειδή δεν είναι όλοι ίδιοι, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έχει προετοιμάσει μια σειρά αλλαγών για τα σχολεία και το νέο Λύκειο, που επαναφέρουν την αριστεία και διατηρούν την χριστιανοσύνη στα σχολεία.

Μεταξύ αυτών είναι η θέσπιση του Εθνικού Απολυτηρίου, οι προαγωγικές εξετάσεις σε κάθε τάξη του Λυκείου, και η επαναφορά των πρότυπων και πειραματικών σχολείων.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», το υπουργείο Παιδείας είναι έτοιμο:

  1. Να καταργήσει την κλήρωση για την σημαία (σημαιοφόρο) στις παρελάσεις που είχε καθιερώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό σημαίνει ότι η σημαία θα «πηγαίνει» στους άριστους (αριστούχους) κάθε σχολείου, όπως ίσχυε στο παρελθόν.
  2. Να δώσει ένα εμφατικό «τέλος» στον διάλογο περί κατάργησης του αγιασμού και της προσευχής στα σχολεία. Ο συγκεκριμένος διάλογος είχε ξεκινήσει από το υπουργείο Παιδείας επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «εξαφάνισε» και την απόφαση του τέως υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου για να χτυπά το κουδούνι στα σχολεία στις 9:00. Το υπουργείο Παιδείας επισήμανε ότι το πρώτο κουδούνι στα σχολεία θα χτυπά στις 8:15.

Επιπλέον, το νέο υπουργείο Παιδείας έχει προετοιμάσει ένα ειδικό πακέτο μέτρων και για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα πανεπιστήμια, με πρώτο εξ αυτών την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.


ΦΩΤΟ eurokinissi