Home Greek News “Fast Track” φάμπρικα υποκλοπών από την ΕΥΠ του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεπέρασαν ακόμη και τη CIA που παρακολουθούσε τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!

“Fast Track” φάμπρικα υποκλοπών από την ΕΥΠ του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεπέρασαν ακόμη και τη CIA που παρακολουθούσε τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!

by _
0 comment 178 views

“Fast Track” φάμπρικα υποκλοπών από την ΕΥΠ του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεπέρασαν ακόμη και τη CIA που παρακολουθούσε τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!


Ρεκόρ στις «κρατικές υποκλοπές» – Υπόνοιες για παρακολουθήσεις πολιτικών

Αυξήθηκαν κατά 40% οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις σε σχέση με το 2017 – Τεράστια ερωτηματικά δημιουργούνται για τις παρασκηνιακές ενέργειες κυβερνητικών-κρατικών υπηρεσιών στην τελευταία φάση της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη αποκάλυψη του «Βήματος της Κυριακής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ >> https://www.tovima.gr/2019/07/15/society/rekor-stis-kratikes-ypoklopes-apo-eyp-el-as-yponoies-kai-gia-parakolouthiseis-politikon-prosopon/

ΑΔΑΕ: H κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούσε τους πάντες με «fast track» διαδικασίες!

Σοκ έχει προκαλέσει η τελευταία έκθεση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) που παραδίδεται στη νέα κυβέρνηση η οποία δείχνει πρωτοφανή αύξηση – περίπου 40% το 2018- στις κρατικές υποκλοπές από τα συστήματα της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ.

Aπό τις «επίσημες» παρακολουθήσεις, οι περισσότερες (με τη μεγαλύτερη αύξηση) είναι αυτές που γίνονται χωρίς αιτιολόγηση, με επίκληση θέματα εθνικής-κρατικής ασφάλειας με ένα απλό έγγραφο ενός εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα >> https://www.tovima.gr/2019/07/15/society/rekor-stis-kratikes-ypoklopes-apo-eyp-el-as-yponoies-kai-gia-parakolouthiseis-politikon-prosopon/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΚΑΡΦΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ….

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr