Home Greek News Η “New York Time” επιβεβαιώνει πως ο Ρουβώνικας πήρε την ανοχή της αστυνομίας για “χτύπημα” κάτα του τουρισμού στη χώρα!

Η “New York Time” επιβεβαιώνει πως ο Ρουβώνικας πήρε την ανοχή της αστυνομίας για “χτύπημα” κάτα του τουρισμού στη χώρα!

by _
0 comment 206 views

Η “New York Time” επιβεβαιώνει τις καταγγελείες του Δημήτρη Καμμένου πως ο Ρουβώνικας απόλαβαν της ανοχής της αστυνομίας της νέας κυβέρνησης για να “πλήξουν” τον τουρισμό στη χώρα!


Εχθές στο άρθρο μας με τίτλο «Δημήτρης Καμμένος: Οι Ρουβίκωνες χτυπούν τον τουρισμό μας» σας είπαμε ότι οι Ρουβίκωνες πήραν την περασμένη Κυριακή την ανοχή της ελληνικής αστυνομίας της νέας κυβέρνησης ώστε να διανείμουν φυλάδια σε… ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ αποθαρύνοντάς τους έτσι από το να πάνε στην Ακρόπολη και όχι μόνο!

Έρχεται όμως τώρα η ίδια η…”New York Times” να μας επιβεβαιώσει αυτό που μας είχε πρωτοκαταγγείλει ο Δημήτρης Καμμένος, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής.

On Sunday members of Rouvikonas, the anarchist group, distributed leaflets in four languages at major tourist spots in the capital, decrying a “far-right wave.”

Την Κυριακή τα μέλη του Ρουβίκωνα, της αναρχικής ομάδας, διένειμαν φυλλάδια σε τέσσερις γλώσσες σε μεγάλα τουριστικά σημεία της πρωτεύουσας, επικρίνοντας ένα “ακροδεξιό κύμα” στην χώρα.

Πατήστε ΕΔΩ για όλο το άρθρο της για αυτό το θέμα.

Διαβάστε τώρα το χθεσινό μας άρθρο για το ίδιο θέμα για να καταλάβετε καλύτερα τι γίνεται εδώ…


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr