Home Greek News ΛΙΑΝΑ+ΝΤΟΡΑ=LOVE..!!! KKE+NΔ=LOVE!!!! .. αχ αχ τι αγκαλίτσες ΚΑΙ φιλάκια .. να δείτε και που στα Εξάρχεια θα υπάρχει συνεργασία .

ΛΙΑΝΑ+ΝΤΟΡΑ=LOVE..!!! KKE+NΔ=LOVE!!!! .. αχ αχ τι αγκαλίτσες ΚΑΙ φιλάκια .. να δείτε και που στα Εξάρχεια θα υπάρχει συνεργασία .

by _
0 comment 157 views

ΛΙΑΝΑ+ΝΤΟΡΑ=LOVE..!!! KKE+NΔ=LOVE!!!! .. αχ αχ τι αγκαλίτσες ΚΑΙ φιλάκια .. να δείτε και που στα Εξάρχεια θα υπάρχει συνεργασία .


Διαβάστε και «Ιδού η φύτρα του ΚΚΕ που διεσπάρη ΠΑΝΤΟΥ & κατέλαβε την ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ & την ΕΞΟΥΣΙΑ…!!!» που θα σας εξηγήσουν ΠΟΛΛΑ επ᾽αυτού….

Διαβάστε επίσης «Υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η υπέρ-Υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη…» να δείτε τι ΑΛΛΑ ΥΠΟΠΤΑ κάνει η Ντόρα στη νέα κυβερνηση!…


ΛΙΑΝΑ+ΝΤΟΡΑ=LOVE..!!! KKE+NΔ=LOVE!!!! .. αχ αχ τι αγκαλίτσες ΚΑΙ φιλάκια  .. να δείτε και που στα Εξάρχεια θα υπάρχει συνεργασία  .να δείτε που το ΠΑΜΕ θα προστατεύσει και παλι την Βο(υ)λη και τους υπαλλήλους του Δημιους Νέας Τάξης……


Ένα φιλί στο πλάι, για να μην φύγει το κραγιόν, μεταξύ Λιάνας Κανέλλη και Ντόρας Μπακογιάννη.Και μετά, χάζι στα θεωρεία…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr