Home Greek News Πως μας μιλάνε οι…ΜΑΣΟΝΟΙ μέσα από τους…ΣΕΙΣΜΟΥΣ και όχι μόνο…!!!

Πως μας μιλάνε οι…ΜΑΣΟΝΟΙ μέσα από τους…ΣΕΙΣΜΟΥΣ και όχι μόνο…!!!

by _
0 comment 161 views

Πως μας μιλάνε οι…ΜΑΣΟΝΟΙ μέσα από τους…ΣΕΙΣΜΟΥΣ και όχι μόνο…!!!


Δυνατή δόνηση τραντάζει όλη την Αθήνα! #σεισμός

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, κτλ., ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΕ;;;


Μας κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως τα ελληνικά ΜΜΕ αναφέρονται αυτή την στιγμή στις πόλεις…ΜΑΤΙ και Νέο Βουτζά σε σχέση με τον σεισμό που έγινε πριν από λίγο!!! Και, «όλως περιέργως», η επέτειος της τραγωδίας εκεί είναι σε λίγες μέρες από σήμερα.

Στην αρχή μας είπαν ότι ο σεισμός είχε ένα εστιακό βάθος 5,3 ρίχτερ, αλλά ξαφνικά το ΑΛΛΑΞΑΝ σε 5,1. 5 + 1 = 6. Σύμφωνα με την αριθμολογία, το 6 μπορεί να διαιρεθει σε δύο τριάρια. Άρα, εν προκειμένω, έχουμε…3 και 3, ή….33, ο μεγαλύτερος βαθμός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!! Αλλά δεν σταματάμε εδώ γιατί και ο πρώτος μετασεισμός αντικατόπτριζε και αυτός τον αριθμό 33, διότι η μέτρηση του ήταν….3,3 ρίχτερ!!!

ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛ ‘ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!

Για να μην πούμε για τα όπλα τα…ΚΑΙΡΙΚΑ που έχουν αναπτύξει εδώ και χρόνια, όπως το HAARP, που είναι γνωστό για τη δημιουργία…ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!! Αυτά τα έχει παραδεχθεί εδώ και χρόνια η ίδια η αμερικανική κυβέρνηση!!!….

Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο που καταδεριχνύουν  ακριβώς αυτό!!!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr